2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیاید

186 بازدید | 24 پست

سلام دوستان...

من هفته ۲۲ بارداری هستم و ۲ تا مشکل واسم پیش اومده که اگه راهنماییم کنید یا اگه تجربه ای مثل من دارید بهم بگید یه دنیا ممنون میشم،آخه دکترم تا شنبه نیست که برم پیشش و کلی نگرانم😔

اول اینکه دیروز از ظهر حسابی کسل و بی حال شدم و اشتهام کم شد و سرم سنگین شده بود،بعد هم که بالای شکمم تیر میکشید که رفتیم دکتر عمومی گفت معدمه،بهم یه سرم و آمپول رانیتیدین و آمپول ویتامین B6 داد که هنوز هیچ کدوم رو استفاده نکردم! آخه میترسیدم ضرر داشته باشه واسه بارداری...😢بچه ها کسی تا حالا معده درد داشته علائمش چیه دقیقا؟؟؟؟این سرم و آمپول ها که داخلش تزریق میشه رو بزنم؟؟؟امروز بهترم ولی هنوز ضعف دارم و بی حالم😭😭🤕

سوال دومم هم اینه که وقتی از خواب پا میشم اگه به پهلوی راست خوابیده باشم اون لحظه سمت راست شکمم خیلی بد درد میگیره وقتی میخوام پهلو به پهلو بشم،نگرانم،طبیعیه؟؟؟؟؟؟ 

🌸خدایا شکرت🌸

عزیزم خب دکتر بهت داده لابد حواسش بوده که بارداری، در مورد دردت موقع پهلو به پهلو شدن هم طبیعیه منم همینطورم، سوالت درباره دارو ها رو از کلینیک نی نی سایت یا سایت های پزشکی آنلاین دیگه هم میتونی بپرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم گفت آمپول رانتیدین تو بارداری نباید استفاده کرد قرصشو بخور

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

عزیزم تو بارداری انواع و اقسام دردارو تجربه میکنی برا هرچی نباید بترسی. استرس خودش بدتر از همه ایناس برا بچه.

مگر اینکه طول بکشه و خیلی غیر عادی باشه.

معده درد و درد کمر و پهلو خب از واجبات بارداریه😅

من هیچ علایمی نداشتم از بارداری نه تهوع نه استفراغ نه ویار فقط معده دردای ناجور.

پدرم دراومد 4 ماه اول. هیچکاریشم نمیشد بکنی.

تازه بهتر شده بودم یه ماهی که الان دوسه روزه شروع شده باز.

هفته 23 هستم.

رحم ک بزرگ میشه ب معده فشار میاره.

وای همین الانم درد دارم ولی عادت کردم دیگه چه کنم.

عزیزم تو بارداری انواع و اقسام دردارو تجربه میکنی برا هرچی نباید بترسی. استرس خودش بدتر از همه ایناس ...

آخه نگران بچمم،یه وقت اذیت نشه یا خدایی نکرده خطر نکنه

🌸خدایا شکرت🌸
راس میگن فشار و کمخونیتو چک کن. من کم خونی دارم اکثرا بیحالم.

فشارم خداروشکر نرمال بود،توی آزمایشها هم گفتن کم خونی ندارم،ولی دو روزه حسابی داغونم😐😔

🌸خدایا شکرت🌸
شما هم سمت راست شکمتون درد میگیره یهو؟

یهو نه ولی موقع پهلو به پهلو درد میگیره، بعدش هم ممکنه به خاطر نحوه قرار گرفتن نی نی تو شکمت یه طرفت بیشتر درد بگیره، ولی اگه دردهات شدید و منظم باید بری دکتر