2777
2789
عنوان

ژله رنگی

239 بازدید | 23 پست

سلام خانونا من 2تا قالب ژله از این یک لیتریا دارم و 4تا ژله میخام ژله درست کنم حالت رنگین کمان ولی خب پول ندارم بیشتر هزینه کنم همونطور ساده ژله ها رو بریزم روهم یهنی 4تارنگی ساده ب نظرتون قشنگه و اینکه اگر نکته ای چیزی دارین بگین و راحت از قالب جدامیشه قالبم ازاین پلاستیکیاس عکسش لود نمیشه ازاین پیچ پیچا کمکم کنید واس فردا ناهارمیخام ممنون میشم 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

بستنی وانیلی ارزونه بگیر ژله بستنی کن هم خوشمزه تر میشه هم دو رنگ

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستنی وانیلی ارزونه بگیر ژله بستنی کن هم خوشمزه تر میشه هم دو رنگ

اخه ی کلیپ دیدم اونطور 6یا7تا زله میخاد فک کنم

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
اخه ی کلیپ دیدم اونطور 6یا7تا زله میخاد فک کنم

همینطوری پس ساده درست کن رو هم رو هم.اونم قشنگ میشه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
آره دیگه به ترتیب بریز میشه رنگین کمان

اخه رنگین کمان ی ردیف مثلا نصف ژله رو میریزه نصفشم بجا اب بستنی میریزه بعد همونطور ادامه ولی من اونطور بریزم ژله بیشتری میبره ولی خیلی خوشکله خدایی

قالبتو با روغن مایع چرب کن البته خیلی کم روغن بریز بعد به ساعت بزار فریزر بعدش زله هاتو بربز توش با خیال راحت 

موقع بر گردوندن قالبتم ظرفی که میخوای قالب و توش برگردونی به کوچولو خیس کن که اگه بد قالب و برگردوندی بتونی ژله دو بیاری وسط

واسه رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید لطفا  
همینطوری پس ساده درست کن رو هم رو هم.اونم قشنگ میشه.

نکته ای چیزی نداری واس اینکه نچسبه اخه تاحالا تو این قالبا درست نکردم

قالبتو با روغن مایع چرب کن البته خیلی کم روغن بریز بعد به ساعت بزار فریزر بعدش زله هاتو بربز توش با ...

اها ممنون گلم

نکته ای چیزی نداری واس اینکه نچسبه اخه تاحالا تو این قالبا درست نکردم

والا من هیچوقت نمیتونم از قالب دربیارم.به خاطر این تو شراب خوری یا بستنی خوری درست میکنم که نخوام از قالب دربیارم

نیازی به 6 ژله نیست آگه بستی نزاری رنگاشون زیاد مشخص نمیشه من خودم با سه تا ژله درست میکنم

اخه هر قالب 3تا ژله میخاد اونطوری من دوتا قالب دارم میشه 6تا ژله 

والا من هیچوقت نمیتونم از قالب دربیارم.به خاطر این تو شراب خوری یا بستنی خوری درست میکنم که نخوام از ...

وای ترسوندیم نکنه درنیاد واس منم اخه واس تولد میخام مهمون دارم