2777
2789
عنوان

حرصم میگیره

289 بازدید | 24 پست

مادرشوهرمو گاهی اوقات میریم بیرون با خودمون میبریم. یه موقعا زنگ میزنه ما پارکیم شوهرم میگه بش نگو اومدیم بیرون ناراحت میشه. یا یبار از دهنم پرید خیلی عادی یه چیزیو داشتم تعریف میکردم، گفت کجا بودید اینجوری شد؟ گفتم فلان جا. سری شوهرم ماستمالیش کرد که آره رفته بودیم دکتر برگشتنی یه سر رفتیم سر راه بود🙄یعنی چی!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینکار میکنه البته اونا چون شهرستانن دیر به دیر میریم برای همین من زیاد اذیت نمیشم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
خوب خیلیییی انتظارررر دااره  شما هیچی تعریف نکن کهذحسادتش گل نکنه

زنه خوبیه ها ولی دلش میخواد باهامون هی بیاد بیرون. یا تا جایی دوتایی میریم سفر شوهرم یه تعارف بش میکنه ساکشو میخواد ببنده بیاد. میگم خب تعارف نکن مجبوری مگه. نمیتونه نگه

از جفتشون. آخه مادرشوهرم هر وقت بش زنگ میزنم هی میناله من خونم. والا انگار ما همش گردشیم با اینکه جو ...

میفهممت..

مادر شوهر منم همینطوره دیشب ساعت یک بود بیرون تو پارک نشسته بودیم.. همه خسته و کوفته اون هی میگفت حالا بشینیم... بعدا هم مث بچه ها رفته بود تو قیافه ک چرا وسایلا رو جم کردین. پدر شوهرم بهش گفت تا صب بشین تا علف زیر پات سبز شه 😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

تقصیر شوهرته

بنظرم جایی میخواید برید یه وقتی تعریف کن که شوهرت نباشه

قشنگ با جزییاتشم تعریف کن

که همش انتظار نداشته باشه تا سرکوچه هم میرید ببریدش

مامان من میگه ادم احترامش دست خودشه. داداشم و زنش یه وقتایی به مامانم و بابام تعارف میکنن که داریم میریم فلان جا شما هم بیاید. مامانم اصلا قبول نمیکنه. میگه نه خودتون برید خوش باشید .با اینکه مامانمینا خودشون ماشین دارن و جایی برن با کسی 90 درصد لوازم و خورد و خوراک و مادرم برمیداره میاره

ولی میگه خودم و سبک نمیکنم

به حدی هیچی برام مهم نیست که اگر مشکلی باهام دارین خودتون حلش کنین ! 🚶🚶