2777
2789
عنوان

حساسيت به پروتئين گاوي و رژيم غذايي

7335 بازدید | 45 پست

سلام دوستان

دختر من ٤٥ روزشه و از روز دهم تولد دكتر متخصص اطفال به خاطر دل درد و كوليك شديدي كه داشت از من خواست رژيم پروتئين گاوي بگيرم 

علاوه بر اون خيلي خوراكي هاي ديگه رو هم تست كردم تا متوجه شدم ميزان نفاخ بودشون تا چه حد روي شدت يا كاهش نفخ دخترم تاثير گذار بودن

خيلي خيلي تنوع غذايي من كم شده و اين روي اعصاب و حتي ميزان شيرم تاثير گذاشته 

از دوستاني كه تجربه مشابه من داشتن مي تونم خواهش كنم تو مدت رژيم پروتئينشون از چه خوراكي هايي استفاده كردن كه نوزادشون اذيت نشده

در ضمن دختر من به شدت به شيرخشك آلرژيييييي داره

من نینیم ۶۰ روزشه. گاهی وقتا یه رگه خونی تو پی پی (معذرت میخام) میبینم. که گفتن حساسیت به پروتئین گاویه‌ . لبنیاتو کامل حذف کردم. گاهی یه تیکه گوشت میخورم. خداروشکر چند روزه ندیدم. شما خون هم دیدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اپتامیل جوونیور میدادم به بچم..

خودمم فقط مرغ و برنج و سی زمینی صبحانه هم حلوایی مربای هویج 

بسیار سخت گذشت اما خداذو شکر بعد از سه ماه دکتر گفت کم کم شروع کن..

شمام سفت و سخت رژیم بگیرکه دخترت زود خوب بشه,,

من نینیم ۶۰ روزشه. گاهی وقتا یه رگه خونی تو پی پی (معذرت میخام) میبینم. که گفتن حساسیت به پروتئین گا ...

نه خدا رو شكر تو پي پي خون نديديم

كف دهنش بيش از حد زياد بود أطراف مق عد شم دونه هاي قرمز مي زد 

اول به حرف دكتر اعتماد نكردم با اينكه شنيده بودم خيلي متبحره ولي با ازمون خطا فهميدم راست مي گه

الان لبنيات گوشت گاو تخم مرغ ميوه كيك بيسكوييت شيريني و خيلي چيزاي ديگه نمي خورم

مي خوام بدونم عوضش چي بخورم؟

عزیزم اپتامیل جوونیور میدادم به بچم.. خودمم فقط مرغ و برنج و سی زمینی صبحانه هم حلوایی مربای هویج&n ...

مهشيد جون من گوشت گوسفند مي خورم ضرر نداشته باشه؟

كوليك كه همچنان هست و شربت كامي وي بهش مي دم دكتر مي گفت اين كوليك تا سه چهار ماه هست 

ولي گوشت گوسفند و نمي تونم بفهمم چقدر براش ضرر داره

من الان صبحا مرباي هويج و حلوا أرده مي خورم

چاي كم و خيلي كم رنگ

خرما و راني هلو و انبه

برنج و مرغ و گوشت گوسفند

ديگه هيچي

اينا ضرر نداشته باشه؟ يا چيزاي ديگه اي هست بشه خورد و ضرر نداشته باشه؟

دیگه مجبوری .گریه بچه واقعأ دردناکه ولی احتمالأ تا پایان سه ماهگی خوب میشه کولیکش. ماهم سر پسرم خیلی ...

كوليكشم خوب بشه حساسيتش كه خوب نميشه رژيم پروتئين گاوي رو بايد تا يكي دو سال نگه داشت