2777
2789

بچه های مشهد کسی با دکتر فریبا حیدری علوی زایمان طبیعی داشته؟

لطفا نظر بدین

خوبه یا نه؟

اخلاقش چطور؟

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️

والامن نمیشناسمش.من موسی بن جعفر با عاطفه حایریم نمیدونم جونه کارشو نمیدونم ولی یه دکتر شعبانی هس میگن کارشش عالیه تو طبیعی .هزیزنه چقدر میگیره این دکتر شما کی زایمانت عزیزم.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
والامن نمیشناسمش.من موسی بن جعفر با عاطفه حایریم نمیدونم جونه کارشو نمیدونم ولی یه دکتر شعبانی هس می ...

هنوز پیشش نرفتم.تعریفشو شنیدم.30مرواد زایمانمه

بیمارستان مهر 3200

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیشد پیش دکتر حیدری زایمان طبیعی کردی؟کدوم بیمارستان؟کارش چطوره

نه عزیزم من رفتم تهران برا سزارین

از طبیعی خیلی میترسیدم.

به هیچ وجه دکتر خوبی نیستن . بهمون گفتن فلان تاریخ فارغ  میشی طبیعی.  بیایید بیمارستان موسی بن جعفر من خودم هستم نگران نباشین حتی شماره منشی شون دادن برای هماهنگی. وما خاطر جمع رفتیم بیمارستان اما نبودند ومنشی شون با لحن بدپاسخمون دادند و دکتر دیگه بالا سرم بود  استرس شدیدی گرفتم. مراجعیین زیاد داره رسیدگی صفر