2777
2789

من عقد هستم

من شوهرم پسر دوم هست و چهارتاپسر هستن و یک‌دختر

خودش کار کرد و خرج مراسم عقدمون و کل خریدارو تامین کرد

و پدرش هیچچچ‌کمکی بهش نکرد

الانم برای مراسم عروسی چون ما رسم طلا و لباس سنگین‌داریم باید خودش کار‌کنه و مطمئنم پدرش هیچ کمکی بهش نمیکنه و برای همین حالاحالاها عروسی نمیگیریم 

شرایط کاریشم‌ اصلا جالب نیس و حقوقشم پایینه و خیلی دیر هر ۲.۳ ماه ی بار میدن و اصلا ثبات کاری نداره

پدرش تومجلس عقد قول خونه بهمون داد و میخواد برا پسربزرگش و شوهر من خونه بسازه اما لابلای حرفای شوهرم متوجه شدم پسر سومش اگر ازدواج کنه ما باید پاشیم ازاونجا و مطمئنا پسراولش رو بلند نمیکنه‌...چون حس‌میکنه شرایط مالی ما خوبه!!

و من باید مستاجرر بشم و باز از صفر

این نیز بگذرد....(باردار نیستم تیکر مراسم ازدواجمه😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شوهرم گف امسال اگر خواهرم قبول نشه دانشگاه من میفرستمش دانشگاه آزاد و شهریشو میدم

یا اینکه خیلی ساپورت مالی میکنه با اینکه خودمون‌صفریم...

نمیدونم چطور‌این‌اخلاقا رو از سرش بندازم

نگرانم زندگیمون کلا ب فنا بره و داغون شه...حتی فکر جدایی ب سرم‌زد چون‌میدونم زندگی سختی پیش رومه

تصمیم‌داشتم‌امروز‌خط و نشونامو باهاش بکشم ولی گفتم از تجربیات شما استفاده کنم چطور باهاش حرف بزنم و قانعش کنم؟

هیچوقت حساسیت هات رونسبت به خانوادش نشون نده سعی کن بازبان خوش وبامحبت حرفت روبه کرسی بشونی نه باخط ونشون ومخالفت وایرادوسرزنش خانوادش چون نتیجه عکس میگیری

برای سلامتی دخترم دعاکنید

پول توحسابش بود ماشین بخره 

باباش خواست واس خودش ماشین بخره و اینو نذاشت بخره 

۷ تومنم از‌شوهرم‌ گرف و ماشینش رو عوض کرد

و ما چون پول شوهرم خییلی کم شد نتونستیم هنوز ماشین بخریم

هیچوقت حساسیت هات رونسبت به خانوادش نشون نده سعی کن بازبان خوش وبامحبت حرفت روبه کرسی بشونی نه باخط ...

خب چطور بهش بگم

خیلی برام سخته این شرایط...

دارم‌داغون میشم از فکر و خیال...

به باباتم بگو سخت بگیره بگه خونه شون باید به اسم دامادم باشه یا بجای طلای سنگین یخورده معقول بگیرین ...

مطمئنم باباش قبول نمیکنه