2777
2789
عنوان

تجربیات روز اول با نی نی

193 بازدید | 19 پست

دوستان من احتمالا هفته ی آینده زایمان می کنم!(چون طبیعی تاریخش رو نمی دونم) و خارج از ایران تنهام یعنی فقط منو همسرم هستیم! یکم نگرانم... نمی دونم چه چیزی های رو باید در نظر بگیرم. کلی مطلب خوندم ولی چون تا حالا هیچ نوزادی ندیدم از نزدیک هيچ تجربه ای ندارم...

میشه لطفا تجربه هاتون رو بگید

منم تجزبه صفر بودم

عاروقش حتما بعد شیر بگیر

شیر میدی جای بینیش با انگشت فشار بده سینه ت که بتونه نفس بکشه

روز سوم برای تست زردی ببرش دکتر

حتما به پهلو بخوابونش خوابت ببره شیر برنگرده تو گلوش خدایی نکرده

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی عزیزم.اگه ایران نیستی که احتمالا چند روز تو بیمارستان میمونی.من سزارین بودم تجربه ای واسه طبیعی ندارم.اینجا یک روز بیمارستان موندم و درد شدید واسه بخیه سزارین تو روز اول داشتم.ولی تا میتونستم به نی نیام شیر میدادم که به سینه عادت کنن.غذاهای مقوی و شیرساز مثله سوپ و کاچی زیاد خوردم.مهمترین نکنتش تو روزای اول همون تغذیه خودته که شیرت زیاد بشه و نی نی سینه رو راحت بگیره و اینکه غذاهات نفاخ نباشه که دل درد نگیره و بی خواب نشه.بعدم مسئِله ی زردیه که من هر دو تا بچم داشتن ولی مقدارس کم بود و با قطره حل شد

انشالله به سلامتی.عزیزم نگران نباش حتما از پسش بر میای.اول رسیدگی به خودتو فراموش نکن.بعدم بچه رو دکتر ببر برای چک کردن زردیش. حتما بچه رو به شونه بخوابون هیچ وقت به تخت پشت نخوابه.اروغ شو حتما بگیر بعد بزار بخوابه .شوهرمن پسرمو بغل میکرد یکم پشتشو ماساژ میداد زود اروغ میزد.دیگه اولین بارها مدفوعش یکم سیاهه نگران نباش زود خوب میشه.دیگههه بزار فکر کنم

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

بچه کوچیک چون شیر مبخوره و بوی شیرینی داره مورچه زیاد میاد طرفش حواست باشه چیزی بچه رو اذیت نکنه.پسر منو که اینگار بو میکردن زود پیدا میکردن.حواست باشه بچه رو زیاد. سرد یا گرمش نکنی.میگن یه لایه از خودت بیشتر لباس تنش باشه کافیه.سر و گردنشو با احتیاط بلند کن

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

فکر کنم روز سوم بود که واسه ازمایش خون میبرن که یادم نیست مربوط به تیروئید بود که خیلی مهمه فراموش نکن.عکسم زیاد بگیر با فیلم یادگاری بمونه

منم با شرايط شما زايمان كردم و واقعا روزاي خوبي بود اصلا نگران نباش . قوانين هر كشور فرق داره و همچنين واكسن ها .

تنها تجربه كه بهت ميگم اينه از كسايي كه ايران يا كشوري جز فنلاند هستند مشاوره نگير ، چون همه چي اونجا متفاوته و فقط بهت استرس وارد ميشه

لطفا غار غار هاي  خلاف عفت ممنوع !!   

دیگه اینکه به جای استرس لذت ببر از لحظه هات و منم دعا کن خدا کمک کنه دوباره بتونم این روزایه خوب و تجربه کنم

منم با شرايط شما زايمان كردم و واقعا روزاي خوبي بود اصلا نگران نباش . قوانين هر كشور فرق داره و همچن ...

واااد چرا؟؟ نگهداری از بچه که ایران و خارج نداره. حالا در مورد واکسن و دکتر بله اما بقیش فرق نداره

من قوانين اتريش رو برات ميگم نميدم چند درصد يكسان باشه؛

درد به دو دقيقه يه بار رسيد ميري بيمارستان . هر فرد يه ماما و يه دكتر داره و يه اتاق تكي زايمان . نوع و پوزيشن زايمان انتخاب خودته با توجه به راحتي در زمان درد. بعد تولد به بچت يه كارت پستال با عكس و مشخصات خودش و دكتر و ماما ميدن. 

بخش نوزاد دقيقا جسبيده به بخش زايمانه هر روز ميان سينت رو چك ميكنند نياز باشه دارو ميدن ، شير دادن يادت ميدن، تعويض، حموم كردن و.. روز اول يه سونو از لگن داره . تا دو ماه واكسن نداره و فقط ويتامين كا بهش ميدن. ديگه اينكه تو زمان بيمارستان بودن تست زردي از كف پاش ميگيرن .

وقتي رفتي خونه هم ميتوني زنگ بزني مركز مشاوره پرستار بفرسته براي كمك و آموزش .

نميدونم چند درصد اونجا هم اينجوري باشه 

واااد چرا؟؟ نگهداری از بچه که ایران و خارج نداره. حالا در مورد واکسن و دکتر بله اما بقیش فرق نداره

داره عزيزم

ايران تا شير بالا بياره يه نايلون دارو ميدن ميگن بچه رفلاكس داره يا اون يكي چي بود.

يا تا بيشتر از ١٠ بار دفع كنه ميگن واي اسهال شده 

.

اما اينا همهههه نرمال و اصلا نه دكتر نياز داره نه دارو.

وقتي به يه مادر تازه زايمان كرده اينارو ميگي استرس ميشه كه نكنه به بچش رسيدگي نميشه. پس بايد نگه و نپرسه.

من قوانين اتريش رو برات ميگم نميدم چند درصد يكسان باشه؛ درد به دو دقيقه يه بار رسيد ميري بيمارستان ...

به منم گفتن تا دردت شدید نشده نیا ولی خوب من خیلی صبورم تو درد. به مامام گفتم می ترسم آخر home birth کنم 😂

من می خوام زایمان تو آب رو امتحان کنم! نمی دونم طاقت میارم یا نع! گفتن تا لحظه ای که نیومدی می تونی انتخاب کنی چه روشی... در مورد شیر دادن هم مامام چیزی نگفت گفت تو بیمارستان یادت میدن. اینجا کلیه مراحل زایمان با ماما هست فقط اگه لازم باشه دکتر میاد. 

نمی دونم چه بخورم بهتر باشه چون شنیدم ده دوازده ساعت طول می کشه و خیلی ها انرژیشون تموم میشه واسه مرحله pushing و بعد مجبورن اپیزیتومی کنن! از اون خیلی می ترسم... بعد هم در مورد نوزاد الان بچه ها گفتن به پهلو بخوابونم ولی قبل خونده بودم به پشت... شاید زیاد دارم فکر می کنم! مامام می گه همه بچه داری بلدن فقط نمی دونن... همه چیز جدیده برام

به منم گفتن تا دردت شدید نشده نیا ولی خوب من خیلی صبورم تو درد. به مامام گفتم می ترسم آخر home birth ...

منکه اصلا درد زایمان نگرفت منو از کم شدن حرکات جنین شک کردم رفتم دکتر گفت وقتشه.نمیشه که صبر کنی شاید اصلا درد نیومد