2777
2789
عنوان

خانوم ای اقدامی و باردار میشه کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست
بی بی چک زدم منفی بود😭😭😭

هنوز زوده اگه پریود نشدی چند روز دیگه دوباره بی بی چک بزن. اگرم پریود شدی ناراحت نباش ایشالا ماه بعد . خدا به وقتش بهت میده حتما .نگران نباش

پسرم عاشقتم خیلی خوبه که هستی😍 ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز زوده اگه پریود نشدی چند روز دیگه دوباره بی بی چک بزن. اگرم پریود شدی ناراحت نباش ایشالا ماه بعد ...

هنوز پریود نشدم گفتم تا شنبه صبر کنم اگه نشدم برم آزمایش بدم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
هنوز پریود نشدم گفتم تا شنبه صبر کنم اگه نشدم برم آزمایش بدم

اره بعضی موقعا هورمون بارداری دیر میره بالا دیرتر نشون میده . ولی تو آزمایش خون حتما مشخص میشه.ایشالا که مثبت باشه

پسرم عاشقتم خیلی خوبه که هستی😍 ❤❤
اره بعضی موقعا هورمون بارداری دیر میره بالا دیرتر نشون میده . ولی تو آزمایش خون حتما مشخص میشه.ایشال ...

ممنون عزیزم هرچی خدا بخواد

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
ایشالا که هر چی صلاحته همون بشه . جواب آزتو گرفتی به منم بگو ایشالا خوش خبر باشی

دعا میکنم تو ام صدای قلب نی نی تو بشنوی