2777
2789
عنوان

چقدر غیبت آخه؟

1658 بازدید | 75 پست

سلام

من یک غلطی کردم چند مدت میخواستم از حال و هوای کار بیرون باشم. اینجا چندتا تاپیک زدم که نمیدونم چرا اینقدر شلوغش میکنین؟

من نه اهل پز دادنم نه میخواستم از خودم تعریف کنم.

اونایی که باید منو بشناسن میشناسن.

دیگه اینهمه عیبت کردن نداره. اینهمه وقت گذاشتم سوالات پزشکی رو جواب دادم. 

حالا گیر دادن به حقوق من. باشه من اصلا حقوقم هیچه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یکم‌ی هم واسه ماهایی که از قضیه بی اطلاعیم پز بده بینیم🤣🤣🤣

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

چون مردم‌ما عاشق حاشیه هستن و از تخیل بالایی برخوردارن و صرفا اگه هم میان تاپیک‌شما نظر میدم قصدشون سر در آوردن از زندگی خصوصی شماست!حالا ندیده و نشناخته دونستن زندگی شما به چ‌دردشون میخوره الله و اعلم!

ناراحت نشو ،مردم به خودشونم رحم نمیکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫