2777
2789
عنوان

خوشبختی و شوهر خوش اخلاق وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 38 پست

ماشالا ماشالا من نه مردم قهری هست نه دعوایی نه بچه ننه یه عدد خوشبختم با شرایط عالی.قربونشم میشم.💓💓💓💓

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
ما هم سه ساله ازدواج کردیم به جز احترام و عشق چیز دیگه ای نداشتیم. حتی یه بارم دعوا نکردیم. همسرم ...

مال منم هست😂😂😂

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون ذاتن آنقدر خوبن؟یعنی پدرشون هم همینجوره؟یا بخاطر رفتار شماست خوب رفتار می‌کنن؟

من اخلاق خودم نه ضعف داره.خیلی عصبی و زودرنجم. و مقداری مغرور. اما اون سیستم اخلاقیش اینطوره کلا.ذاتش اینطوره خوب باشه.

کلا خانوادتا زن دوستن و زنشونو خیلی احترام میذارن.

تربیت خانواده و خودم .کلا دوتا داداشا بی ازارن مثلا تا الان نشده بگه حق نداری فلان کارو کنی یا باید فلان کارو بکنی. کلا حس همجنسو دارم باهاش چون خودمون ترکیم مردامون اینجوری نیستن شوهرم اصلیت شمالین

بسیارزیادالانم که باردارم همش میگم ازشوهرم بایدسه چهارتانسخه کوچیکشوداشته باشم درست مثله خودش خداروشکر.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️