امروز صبح با احساس گرسنگی شدید از خواب بیدار شدم و صبحانه خوردم البته کم،یکی دو ساعت بعد تا الان بدنم سست شده تا بلند میشم انگار قراره از حال برم😕😢اصلا نمیدونم کجام درد میکنه...آب خنک یا هندونه هم یکمی خوردم اما بالای شکمم تیر کشید😝🤒یکمی هم احساس ضعف و تهوع دارم،هفته بیست و دوم هستم...اشتها هم ندارم😣به نظرتون مشکلی هست؟بچه ها کسی تجربه ای داره؟؟؟اینا علائم چیه؟دکترم هم نیست برم پیشش😢😢توروخدا کسی چیزی میدونه بهم بگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام استارتر عزیز نیاز به راهنمایی دارم من باردارم هنوز سه ماهه اوله خیلی ضعف دارم در حدی که نمیتونستم نماز ظهر و عصرم رو پشت سرهم بخونم حالم بد میشه فشارم هم افت میکنه حتی از خونه بیرون نمیرم کسی بوده مثل من باشه ؟ضعفم یه حالت خاصیه اول بین دوتا سینه ام شروع به سوزش میکنه بعد حال بدی بهم دست میده دراز میکشم اما خیلی طول میکشه تا خوب بشم شمد خوب شدی چکار کردی؟