2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوشاش خوشمزن بخصوص بلوبریش ولی نمیدونم برای لاغری موثر هست یا نیست

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
خب چراخودتون درس نمیکنید؟ منکه اصلا نمیتونم اعتمادکنم به چیزی که مطمئن نیستم موادش چیه

چی درست کنیم میشه ترکیب بگی

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

سلام. نه که بخام تبلیغ کنم بخداااااا نه. به همین اذان نه.  اخه. تو اینجا گفتم قبلا. بعضیا خیلی زشت برخورد کردن

عزیزم من مشاور فروش محصولات نیوشام

وااقعااا اگه به موقع و ساعتش رو رعایت کنی با یک ساعت ورزش در روز واقعا توی یک دوره ۴۰روزه راحت ۶تا۷کیلو کم میکنی

باغ پیوند من و تو  پره از عطر اقاقی  فصل آشنایی ما سبز خواهد ماند باقی
سلام. نه که بخام تبلیغ کنم بخداااااا نه. به همین اذان نه.  اخه. تو اینجا گفتم قبلا. بعضیا خیلی ...

اون دمنوشا تاثیری ندارن

اون ورزشه ک تاثیر داره

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

و البته همه ی مشتریام واااقعا راضی ان

هرکی میاد میگی نه اصلا تاثیر نداره خودش یک روز خورده سه روز نه. هروقت دلش خواسته خورده. بعد میاد فحشم میده

اون دمنوشا تاثیری ندارن اون ورزشه ک تاثیر داره

خب پس برو روزی یک ساعت ورزش کن. رژیمم نداشته باش. ببینم لاغر میشی واقعا. 

دم نوش ها دوتاش مخصوص اینه که متابولیسم بدن رو بالا میبره چربی سوزی انجام میشه تو بدنت.  سه تا دم نوش دیگه ام مخصوص قطع ریزه خواری و پراشتهایی هست 

خب پس برو روزی یک ساعت ورزش کن. رژیمم نداشته باش. ببینم لاغر میشی واقعا.  دم نوش ها دوتاش مخصو ...

بله ک لاغر میشم

من بچم کوچیکه نمی تونم وگرنه ورزش و سوزوندن چربی راهشه نه اینکه بشینی یه دمنوش تمام بدنتو داغون کنه البته ک این نیوشا الکیه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

و اگه یک روز فقط بیاید درکلاسا شرکت کنید و محصولات عطاری هارو زیر ذربین ببینید. دیگه عمرا ازعطاری چیزی بخرید انقدر الووده و پراز میکروبه.  وچون دوز بندی نشده میخورن مردم هیچوقت تاثیری هم نداره

بابام یه عمره دارچین فله ای میخورد واسه دیابتش ولی درمان نشد. اما پک دیابت رو که مصرف کرد قندش اومده پایین

بله ک لاغر میشم من بچم کوچیکه نمی تونم وگرنه ورزش و سوزوندن چربی راهشه نه اینکه بشینی یه دمنوش تمام ...

نظرت محترمه. 

عزیزم

موفق باشی

دم نوش غیراصولی بدن رو داغون میکنه.  اگه اینطور بود که شما مییگی چرا من داغون نشدم پس. خانوادم چی؟؟؟.   فقط یچیزی شنیدی 😅😅😅