2777
2789
عنوان

ماماناییکه نی نی 4یا5ماهه دارن

130 بازدید | 30 پست

نی نی من 4ماه و خورده ایه

خیلی اذیت میکنه

مدام باید بزارمش رو پام پسونکم بزارم دهنش تا ساکت شه

وقتی 5دقیقه میزارمش زمین کمی به بغل میچرخه و بعد خسته میشه شروع میکنه گریه

کمی هم تو بغلم مینشونمش ساکت میشه ولی باز خسته میشه 

اسباب بازی هم فعلا دستش نمیگیره یا میگیره سریع ول میکنه

بچه های شماهم اینجورین؟

کی بهتر میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره پسرمنم اینطور بود کم کم خوب میشه یه مدت اینجوریه و بغلیه من بهم میگفتن بچت بغلیه الان اصلا تو بغل بند نیست شش ماهشه و اسباب بازی هم دستش میگیره کم کم بزارش زمین تلرزیونو از دور نگاه کنه یا لالایی و اهنگ بزار خوب میشه نترس طبیعیع

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

الان تو وضعیتیه که شیطون شده نمیتونه خوب شیطونی کنه لجش میگیره بزارش تو کالسکه یکم توخونه بگردونش من هی براش تنوع میدم برای روپاگذاشتن ازاول نبایدعادتش میدادی برای بعدی بزارخودش بخوابه عادتش نده روی پا اروم باشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
آخه کولیک داشت مجبور بودم عادتش بدم

اره دقیقا پسرمنم کولیک داشت الان خوبه دیگه به کارامم میرسم فقط شیطونن

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

بچه من 4ماه و 8روزه.یک ماه هست کپ میفته 5دقیقه خوبه بعدش تلاش میکنه بره جلو نمیتونه جیغ میزنه گریه میکنه. 

تو بیداری اکثرا میذارمش تو کریر جلو تلویزیون.خیلی بهتره

آخه کولیک داشت مجبور بودم عادتش بدم

الهی پس معذبه یک ماه تا دوماه دیگه خوب میشه بتونه خودش بشینه خوب میشه کمکم یاد میگیره بازی کنه یه وسیله ای مثل جغجغه یا عروسک روبده بهش اول علاقه نشون نمیده بعد چندهفته بهش علاقمند میشه اونوبهش بدی ساکت میشه باهاش بازی میکنه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)