2777
2789

من قرصو قطع کردم بعد چهار سال

نصفشون رفت😐😐

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اربوتین اردن رو بله استفاده کردم‌. مرتب تا سه ماه یا حتی بیشتر بزن‌ هم لک رو میبره هم پوستت رو زیبا میکنه. قیمتش ۱۴۰۰۰ تومن

کرم سیستئامین خودم استفاده نکردم ولی نی نی سایتیا ازش خیلی راضی بودن و درمان قطعی لک هست. حدود ۷۵۰ هزار تومنه. 

توکل بر خدای مهربان
اربوتین اردن رو بله استفاده کردم‌. مرتب تا سه ماه یا حتی بیشتر بزن‌ هم لک رو میبره هم پوستت رو زیبا ...

من برای مامانم میخواستم دور چشمش یکم کک و مک داره

شبا موقع خواب بزنه به صورتش؟؟

ببخش زیاد سوال میپرسما   

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
 من برای مامانم میخواستم دور چشمش یکم کک و مک داره شبا موقع خواب بزنه به صورتش؟؟ ببخش زیاد سو ...

اره عزیزم هر شب موقع خواب.‌این برای لک هست نمیدونم برای کک و مک موثره یا نه

توکل بر خدای مهربان
اربوتین اردن رو بله استفاده کردم‌. مرتب تا سه ماه یا حتی بیشتر بزن‌ هم لک رو میبره هم پوستت رو زیبا ...

سلام عزیزجان

شما گفته بودی از کرم اربوتین اردن استفاده کردید در کنارش از چه ضد آفتابی استفاده کردین شنیدم ضدآفتاب هم خیلی مهمه؟؟

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے