2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست

جنسیتش چی بود؟

منم ۳۱ ام دختر ۵ ساله دارم واسه دومی تردید دارم اما دلم میخواد یه پسر هم داشته باشم

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشکل انعقادی نداشت آزمایشگاه گفت به احتمال 90% خفگی با بند ناف بوده علتش

ببین دوستم بند ناف تو ماه ۵ که نمیپیچه اون برا ماههای آخره. منم بارداری دوم اینجوری شدم به این میگن مرده زایی حتما برو آزمایش های لازم رو انجام بده تاپیکهاتو خوندم تازه سقط کردی بذار ۲ ماه بگذره سطح هورمون ها متعادل بشه برو پیش دکتر برات آزمایش های لازم رو بنویسه 

مشکل انعقادی یا ایمنی در بدن مادر هست که جنین خوب تغذیه نمیشه.منم ۶ ماه پیش گذراندم این روزها رو مال من هفته ۲۲ بودش تازه آزمایش ها رو دادم میخوام دو ماه دیگه اقدام کنم این دفعه تو بارداری باید دارو مصرف کنم

واي خدااا منم نگرانم خيلي. الان ده روزه ميدونم حامله ام. هنوز فقط به ساك كوچولو تشكيل شده بدون جنين. ...

ایشالا که مشکلی نداشته باشه،درسته شرایط جامعه بده اما یه بچه رو حتما آدم میخواد!

الان دکترامیگن بعدسقط شش ماه تقویت کنین بعد دوباره باردارشید

اره حتما چون بارداری و سقط که مث زایمان بوده تو هفته های بالا بدن مادر رو خیلی ضعیف میکنه احتمال تکرار سقط هست بازم

خیلی میترسم منم مشکل مامانم داشته باشم خیلی شبیه همیم    مثلا تکرر ادرار بی دلیلم نشون از ...

عزیزم حتما به دکترت بگو و قبل از بارداری کل آزمایش های انعقادی و ایمنی رو انجام بده.چون ژنتیک بی تاثیر نیست ولی نگران نباش مشکلی پیدا بشه با دارو حل میشه الان علم خیلی پیشرفت کرده