الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان ابن بچه دوم شده برام تمام امیدوعشق زندگیم همش میگم اگراین نبود باتمام این ناراحتیام میمردم ولی اخه خواهر کسی از دردکسی خبرنداره یه شوهر اعشاب ضعیف نه که دادبی دادی نها ازاین مدل کم حرف ساکتاس که از توبهم میریزه با داشتن یه مادرشوهر که بخداوندی خدا زایمانه اولمو جهنمی کرد که من تک وتنها شدم بایه نوزادودلشکسته خیلی خیلیاذیتم کردازبی زبونی شوهرم خوب سواستفادهکردن انقد کردنوکردنوازاررسوندن شوهرم افسردگی وپانیک ومعده درد گرفت الان جلوش دوتا حرف بزنم دوباره حالشبدمیشه خوب من بااین شرایط میمیرم اینجوری بچمم گناه داره اون اولیم که تباه شد الان ده سالشه حرف گوش نمیده و یه جورایی تربیت پذیر نییست ازبس ازطرف خانواده شوهر برام مشگل ایحاد شد وتوخونه ناراحتی بود الان دیگه نمیخوام سر این طفل معصوم اینطورشه
من حاملم دعا میکنم هرحاجتی داری به خیروصلاحت باشه خدا حاجتهای دلتو بده توروخدا توروخدا توهم دعاکن هم شوهرم خوبتر شه هم ازدسته خانوادش تااخرعمر درامان باشم التماست میکنم اتفاقا شوهرم خیلی پسرخوبیه خوب اینم این مدلی خلق شده کاریش نمیشه کرد