2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون قرص ول من میخوره؟

402 بازدید | 13 پست

شوهرم مشکلش فقط تحرک همه چیش خوب 

دوسه ماهه ال کارنتین ویتامین سی و ای میخوره

ماه پیش دکترم گفت ول من بخوره 

حالا میخوام بدونم کسی بوده با ول من خوب شده یا نه و چقدر طول میکشه

به حکمتش دل بسپار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم تحرک اسپرمای فعالش خیلی کند بود دکتر بهش دوماه قرص ول من تجویز کرد یکماه که استفاده کرد من ...

نی نی چیه 

یعنی یکماه کامل شوهرمن بیست روزه این روزام تخمک گذاریمه یعنی نمیشه اینماه

به حکمتش دل بسپار...
اخی ناشکری نکن

الان ابن بچه دوم شده برام تمام امیدوعشق زندگیم همش میگم اگراین نبود باتمام این ناراحتیام میمردم ولی اخه خواهر کسی از دردکسی خبرنداره یه شوهر اعشاب ضعیف نه که دادبی دادی نها ازاین مدل کم حرف ساکتاس که از توبهم میریزه با داشتن یه مادرشوهر که بخداوندی خدا زایمانه اولمو جهنمی کرد که من تک وتنها شدم بایه نوزادودلشکسته خیلی خیلیاذیتم کردازبی زبونی شوهرم خوب سواستفادهکردن انقد کردنوکردنوازاررسوندن شوهرم افسردگی وپانیک ومعده درد گرفت الان جلوش دوتا حرف بزنم دوباره حالشبدمیشه خوب من بااین شرایط میمیرم اینجوری بچمم گناه داره اون اولیم که تباه شد الان ده سالشه حرف گوش نمیده و یه جورایی تربیت پذیر نییست ازبس ازطرف خانواده شوهر برام مشگل ایحاد شد وتوخونه ناراحتی بود الان دیگه نمیخوام سر این طفل معصوم اینطورشه

من حاملم دعا میکنم هرحاجتی داری به خیروصلاحت باشه خدا حاجتهای  دلتو بده توروخدا توروخدا توهم دعاکن هم شوهرم خوبتر شه هم ازدسته خانوادش تااخرعمر درامان باشم التماست میکنم اتفاقا شوهرم خیلی پسرخوبیه خوب اینم این مدلی خلق شده کاریش نمیشه کرد

الان ابن بچه دوم شده برام تمام امیدوعشق زندگیم همش میگم اگراین نبود باتمام این ناراحتیام میمردم ولی ...

انشالله حل میشه هرکسی تو این دنیا یه مشکلی داره کاریش ننیشه کرد از خدا بخاه کمکت کنه

به حکمتش دل بسپار...