2777
2789
اره یباردوستم منوبرد گروهه دوستاش خداروشکرکسی منونمیشناخت میخاستم یه گیف بدم میگفت سلام.زیرش یه گیف ...

خخخخخخخخخخ.چقد بد

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
هم ایدی هم عکس اینستاشون یکیه رفته بودن دبی بعد من فکر کردم دوسته خودمه نه خواهرش اومدم کلی قربون صد ...

آهااااااا😁😁😁

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار تو گروه دانشگامون ک استاد هم حضور داشت و همه بچه داشتن از خواهش میکردن ک فردا امتحان نگیره دستم خورد استیکر ی پسر ک روپاهاش زانو زده و با التماس میگه میشه و بخورمش و فرستادم😶😶😶😶 وااای شخصیتم هم کلا جدی تو کلاس  و اون موقع هم تل گ ر ام امکان حذف پی ام و نمیداد داغون شدم و همکلاسام فهمیدن دستم خورده فوری صدتا پی ام و استیکر تو گروه فرستادن تا اون استیکره گم و گور شد البته هیجوقت ندونستم استادمون ک ی پسر جوون بود اون و دید یا نه😶😑😐 خاک تو سرم

من ی بار تو گروه دانشگامون ک استاد هم حضور داشت و همه بچه داشتن از خواهش میکردن ک فردا امتحان نگیره ...

حالا میشه بخورمش؟

😂😂🤣😃

دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .  

اها یه بارم تو وایبر یه گروه همکلاسی بودیم بعد یه دوستم یه چیزو گفته بود ب من ک براش مهم بود بعد منم فوضول اومدم ب دوست صمیمیم گفتم بعد نگو تو گروه داریم چت میکنیم همشو گفتم دوست صمیمی منم هی میگفت وای خاک تو سرش انتظار نداشتم ازش بعد فهمیدیم بعده 10مین وای 1000تا اهنگ و جوک فرستدیم تو گروه ک کسی حوصلش نگیره نخونه😂😂

من من وای یه بار باداداشم  چت میکردم یه استیکر مثبت 18دستم رفت روش فرستادم از خجالت آب شدم معذرت خواهی کردم گفت عیبی ندا ره کلا داداشم خیلی لوسو بی جنبه وبی ادبه گفتم الان می ره به شوهر به همه خانواده م برای شوخی وخنده  میگه ولی خدایش اصلا به روی خودشم نیاورداین سری ابرو داری کرد