2777
2789
عنوان

ميخام مژه بكارم،لطفا نظر بدين

614 بازدید | 54 پست

اين چشماي خودمه خيلي دوست دارم مژه بكارم،اونايي كه كاشتن راضي هستين؟ يا نه برم مژه موقت بخرم خودم هروقت خاستم بچسبونم؟

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاشتم  راضی هستم

چقدر ماندگاري داره؟

قدش بلند هست يا نه؟

من ميخام طبيعي جلوه كنه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
خب بدون ارايش چشم ميذاشتي بهتر ميشد نظر داد

منظورم اينه مژه بلند نميخام

مژه هام خوبه بلندم هست ولي انگار هركي مژه كاشته چشماش جذاب تر ميشه

اره حتما بروبرات بزارن موقت خوب نیس با این چشم هایی که تو داری که خییییلی زشتن شاید بامژه یکم بهترشی 😳😳😡😡😏😏

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏
مژه هات پره و بلنده که تو عکس البته اگه مصنوعی نداشتی ولی در کل نزن😕 دوس ندارم

مصنوعي نيست

چقدر ماندگاري داره؟ قدش بلند هست يا نه؟ من ميخام طبيعي جلوه كنه

قد های مختلف داره

من کوناه ترینش می زنم

دسته ای نیس تار تاره

به موژه های خپدت میچسبونن نه به ریشه

پس ریششم اسیب نمی بینه

من ابروهامم هاشور زدم واقعا راحتم دیگه

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹