2777
2789
عنوان

حس و حال خوب من ♥️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرمه دختر برو داخل خونه

نه بابا زیاد گرم نیست ❤ تو سایه نشستم ❤

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
باب اسفنجی😂

وااااااای بترکی دلم خواااااااست 😭😭😍😍😍 همیشه به خوشی 😊❤❤

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

الهی که همیشه حال دلت خوش باشه

و تنت سالم🌹

عروس خانوم خوش سلیقه😊

تاپیکهاتو داشتم میدیدم, از لباس عروس و کارت و حلقه و جا حلقه و مبلمان و تاج عروس و...

خیلی خوشم اومد , همش تو سلیقه منه

مشتاقم عکس کامل خونت بعد از چیدن وسایل کنارهم ببینم😍😍😍

الهی که همیشه حال دلت خوش باشه و تنت سالم🌹 عروس خانوم خوش سلیقه😊 تاپیکهاتو داشتم میدیدم, از لبا ...

ممنونم گلکم ♥️♥️😍😍 همچنین عزیززززم ❤

مرررررسی ❤ خوشحالم که خوشت اومده 😍 

حتمااااا ❤ 

هخخخخخ وای خدا من اصلا دوس ندارم تمام روز با شوهرم باشم خدا بهت صبر بده عزیزم    

عزیرم تا دوتا شعبه ایم 30 کیلومتر بینمون کارش میدونم چیه وگرنه تو یه مکان نیستیم اما دلم میخواد پیش هم باشیم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
عزیرم تا دوتا شعبه ایم 30 کیلومتر بینمون کارش میدونم چیه وگرنه تو یه مکان نیستیم اما دلم میخواد پیش ...

عاهان

نع همون بهتر پیش هم نیستین   

خانوما عاطفی و با محبتن گلم اقایون به این اندازه نیستن  

دورباشین دلتون واسه هم تنگ شه بهتره   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
عاهان نع همون بهتر پیش هم نیستین     خانوما عاطفی و با محبتن گلم اقایون به این اندازه ن ...

نمیدونم 

اما اکثرا میگن باهم نباشین بهتره

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏