2777
2789

بچه ها من یه حساب دارم تو ملت سود نداره از این قرض الحسنه هاست حالا میخوام انتقالش بدم به حساب ملیم كه حداقل سود روز شمار بگیرم. 

الان برم كدوم بانك؟ برم ملت؟ بالای بیست تومنو راحت انتقال میدن؟ پول میگیرن؟ 

چجوری انتقال میدن؟ 

ماشالله 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظدم تو ابن بازار مول نقد نگه ندار چون اررشش میاد پابین 

برو ملت ی چک بین بانکی بهت میده میبری ب حساب ملیت شماره شبای ملیتو ببر لازمت میشه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

میری بانک ملت شماره حساب شبا ی بانک ملی رو میدی 

میتونی چک بین بانکی بگیری 

از بانک ملت ی چک میگیری میبری بانک ملی تو حسابت میخوابونی

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

برو ملت از این چکای حواله ای بهت میدن اگه مبلغت بالاست 

فک کنم شماره شبا بانک ملیتو هم بدی بتونی بریزی البته من چکی ک مثلا مال ملت بوده  رفتم بانک ملت  با شماره شبا ملیم ریختم تو حساب ملیم

برو ملت چك رمز دار بگير ببر ملي بخوابون تو حسابت 

ملي هم سود انچنان نداره هاااااا واسه ٦٠ تومن ٤٣٠ تومن داد بهم . فقط مطمئنه ظاهرا

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕

منم موقت دارم نگه میدارم تو بانك برای ده روز دیگه واسش برنامه دارم خداقل میگم این ده روزو سود بگیرم. 

اگه روز شمار باشه سود ده روز رو هم حتی میدن؟ 

ماشالله 🌹

هیچ بانکی پولو به بانک دیگه انتقال نمیده فقط چک بین بانکی میده. اگه تو بانک ملی حساب نداری اول حساب ...

ساتنا 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
منم موقت دارم نگه میدارم تو بانك برای ده روز دیگه واسش برنامه دارم خداقل میگم این ده روزو سود بگیرم. ...

نه اونقدري نميدن مثلا ٢٠ تومن ميدن 😁

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕