2777
2789
عنوان

بارداری دوم

180 بازدید | 12 پست

سلام من میخام برا بچه دوم اقدام کنم سر اولی 9 ماه طول کشید تا حامله شم به نظرتون دومی هم همینه یا سخت تره اخه میخام برای تولدش برنامه ریزی کنم اگه قراره طول بکشه ولش کنم خیلی ها میگن دومی راحت تره کسی میدونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌اولی همون بار اول گرفت .دومی هم همون بار اول گرفت

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
سن بره بالا بارداری سخت تره؟

قطها سن بره بالا 

بارداری و سخت تر و تحمل کمتره 

من خودم تحملی ک تو بارداری اول داشتم تو دونی نداشتم ک پنج سال فاصلش بود

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
قطها سن بره بالا  بارداری و سخت تر و تحمل کمتره  من خودم تحملی ک تو بارداری اول داشتم تو ...

دقیقا بارداری اول انقد راحت گذشن ولی سر این خیلی اذیت شدم با اینکه همجنس هم بودن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بسپار به خدا 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.