2777
2789

از اونجاييكه پسرم كه ٩ سالشه هميشه ميگفت من خواهر يا برادر ميخوام و بزرگترين آرزوش بود من و شوهرم اقدام كرديم براي بچه دار شدن هميشه ميگفتيم يه بچه بسه اما به خاطر پسرم تصميمون عوض شد خلاصه بعد از سه چهار ماه اقدام اين ماه خدا رو شكر باردار شدم 

پريروز يواشكي رفتم آزمايش كه مثبت بود اما به پسرم و شوهرم نگفتم 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

😍😍😍😍منم دیشب فهمیدم اما به همسرم گفتم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ديروز يه كيك كوچيك خريدم و يه نامه از طرف ني ني به باباش و پسرم نوشتم  خلاصه شب كه شوهرم اومد به جفتشون گفتم بشينن

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

خوش بحال اونایی که  میتونن شوهرشون و سوپرایز کنن. 

شوهر من آمار دقیق روزای پریودم و داره😕

سر بچه اولم که خودش منو برد ازمایش.

به حدی هیچی برام مهم نیست که اگر مشکلی باهام دارین خودتون حلش کنین ! 🚶🚶

نشستن كيك و جعبه اي كه نامه و جواب آزمايش توش بود رو آوردم گذاشتم رو ميز

من یه پسر یکسال و ده ماهه دارم. شوهرم وقتی این یکیو فهمید هی میگفت داری خالی میبندی.  تا چند روز فکر میکرد خواستم اذیتش کنم بهش الکی گفتم. آخه بچه دوم فعلا تو برنامه نبود. 😂 بعد که فهمید که حقیقته با چشمای گرد شده ترسیده پذیرفت ولی الان خیلی خوشحاله و میگه چه بهتر فاصله سنیشون کمه باهم همبازی و دوست میشن.

نامه رو دادم دست پسرم و خودم فيلم ميگرفتم و گفتم بخون وقتي ميخوند ميخنديد تا نامه تموم شد زد زير گريه گفت واقعيه مامان تو رو خدا راست ميگي واي خدا جونم آرزومو بر آورده كردي خيلي ممنونم خدا 

مباااارک باشه🎊🎉🎁

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱