2777
2789

خانواده ها ب توافق رسیدن..بله برون و عقد هم افتاد برا اخر ماه..

حس عجیبی دارم..

امیدوارم همه ی عشاق ب هم برسند..آمین..

فقط نگران ازمایش خون هستم.چون دخترعمو پسرعمو هستیم..کسی تجربه داره؟

سپاس..

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله همه چیز خوب باشه

منم با عشقم ازدواج کردم حس خیلی خوبیه بهتون تبریک میگم

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

من چند ماهه عقد کردم از شوهرم ازمایش خون ببخشید ادرار گرفتن از منم ادرار ازمایش خون نگرفتن ولی.ولی ما غریبه بودیم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
ان شاالله همه چیز خوب باشه منم با عشقم ازدواج کردم حس خیلی خوبیه بهتون تبریک میگم

پس خوب حس ما رو درک میکنید  

عزیزم حتما ازماش ژنتیک رو بدین به سلامتی خوشبخت باشین 

اره حتما قبل عقد ازمایش ژنتیک رو بدین خیلی خیلی مهمه 

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
پس خوب حس ما رو درک میکنید    

اره عزیزم ان شاالله خوشبخت باشین

عزیزم حتما ازماش ژنتیک رو بدین به سلامتی خوشبخت باشین 

بله حتما انجام میدیم.شناسناممو گرف ک بره نوبت بگیره

مياركه ميدونم چه حسي داري..برا من پارسال بود بابام به شدت مخالف بود پسر داييم بود وقتي اومد خاستگاري بعد از رفتنشون يهو قبول كرد شكه شدم ..فرداش اومدن خونمون پس فرداش رفتيم برا ازمايش واقعا قسمت بود انگار خدا دستمونو گرفته بود ميكشوند جلو اخر هفتش هم نامزديمون بود خيلي خوب بود اون حس ..