2777
2789
عنوان

قرص لاغری اسلیمینگ

4386 بازدید | 9 پست
سلام دوستان اطلاعاتی در مورد قرص لاغری اسلیمینگ داره ؟ کسی استفاده کرده ؟ ممنونم راهنمایی کنید قدم 162 سانتی متر با دو بار سقط وزنم شده 70 کیلو میخوام به وزن مناسبم برسم .بوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش یه پزشک برو و رژیم لاغری بگیر ، یه قرصی هم هست که داروخانه ها می فروشند و مجوز داره ، اشتها رو کاهش میده به نام کوییک اسلیم که ترکیبات کرفس و ایناست ، ارزون هم هست چون مال تولیدارو هست. اینا بهترن که مجوز دارن ولی در نهایت همه چی بستگی به اراده خودت داره
مهمترین درسی که والدین به کودکان خود می آموزند ، صداقت است . " شوپنهاور "

n24n4nza3zzxtuxqpq0l.jpg
با وزن 70 کیلو بی زحمت رژیم بگیر و ورزش کن..چیکار کنم نداره...هیچ قرص لاغری وجود نداره..اگه بود اینهمه آدم چاق وجود نداشت...همه مثل آب خوردن لاغر میشدن..عوارض اینا غیر قابل پیش بینیه..حتی اگرم لاغر شی باز برمیگرده...اگه فروشنده اش هم میگه عوارض نداره عین آب خوردن داره دروغ میگه..حالا خود دانی ولی حتی ممکنه جونتم از دست بدی..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
آخه برای چند کیلو ناقابل اضافه وزن این قرص ها رو نگیرید بخورید

بورو دکتر تغذیه و کمی ورزش کن زود جواب میگیری
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
سلام ، من 20 کیلو اضافه وزن دارم اسلیمینگ طلایی از آقای کریمی گرفتم 8 کیلو کم کردم هیچ عوارضی هم نداشت شماره تماس رو هم دارم 09307167748 اگه خواستید خودتون تماس بگیرید خیلی خوب مشاوره و راهنمایی می کنن ، من که راضی بودم انشالله شما هم نتیجه بگیرید