2777
2789
عنوان

رمان

123 بازدید | 6 پست

چند وقت پیش با خانوم تات شهدوست صحبت میکردم متاسفانه فوق العاده آدم انتقاد ناپذیر و بد اخلاقی هستش و یه نویسنده نباید اینگونه باشه بهش گفتم ناراحت نشید یه انتقاد کوچلو دارم  میخواست به اصطلاح بیاد گازم بگیره   از اینها گذشته اخلاق یه نویسنده یا فرد مشهور باید چگونه باشه؟

نویسنده پرآوازه ومشهوری نیست ایشون که گفتی

ودرمورد سوالت من خودم نویسنده هایی که نگارششون رو دوست دارم اصلا نمیخوام ازنزدیک معاشرت داشته باشم چون قطعا تاثیر میذاره روی ذهنیتم،نه تنها نویسنده حتی خواننده ها که خیلی علاقه دارم به صداشون اصلا انتظا ندارم رفتار وشیو ه ی زندگیش مور پسند من باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من نمیگم مورود پسند من باشه نه بلکه هرکی یه جوره دیگه ولی دیگه نباید تا کسی بهت انتقاد کرد باهاش دعوا کنی مخصوصا اگه فرد مشهوری باشه حالا اگه تو اینستا باشه میتونی از طریق پست بعدی بدون هیچ دعوایی پاسخشو بدی خیلی از بازیگرا و آدم های معروف این کارو میکنن   ببخشید جواب همه رو نمیتونم بدم چون تازه اومدم اینجا هنوز کار کردن باهاشو بلد نیستم

مرسی 😉ولی کلا ایشون میگه نمیدونم چرا رمان هامو میدزدن از قدیم گفتن مالتو سفت بگیر همسایتو دزد نکن ایشون به نظر من اگه میخواد رمانش چاپ شه دیگه چرا میزارتش تو مجازی اگه میزارتش خو تا آخرش بره نه تا نصفش بهش انتقاد کردم گفتم رسیدگی کنه اومده منو بلاک کرده بعد یکی از هواداراش گفت این به خاطر دزدی رمانش عصبیه خو بنده خدا تو که میخوای رمانت چاپ شه دیگه چرا میزاریش تو کانال عمومی؟   ولی کلا به قول شما این رمانا سطح پایین هستن ارزش ندارن منم دیگه بهشون فکر نمیکنم 😊❤