2777
2789
عنوان

سوال از خانمهای شاغل

687 بازدید | 40 پست

سلام. من نمیخوام توی مباحث زنانه شرکت کنم و سوالو برای فهمیدن و تجربه خودم میخوام بدونم.

ببینین شما که سرکار میرین چرا میرین؟ کم پولی؟ علاقه به کار؟ کمک به شوهر؟

خسته نمیشین؟

احساس نمیکنین نباید برین سرکار و به شوهرتون کمک کنین؟

لطفا جدی جواب بدین برای خودم میپرسم.

در حال حاضر دانشجو هستم 

تصمیم دارم در اینده شاغل بشم.از اینکه دستم توی جیب خودم باشه و وابسته کسی نباشم خیلی خوشم میاد.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون درس خوندم و زحمت کشیدم

چون همسرم مشوق اصلی برای قبول شدنم بود 

به پولش احتباجی ندارم چون درآمد همسرم به خاطر سابقه ی کاریش بیشتر از منه اما همسرم به شدت مشوق منه تو کار و اینکه خودم وقتی نتیجه ی کارم رو میبینم خیلی احساس خوبی دارم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

به خاطر علاقم به کار و اینکه زنی نیستم که بتونم تو خونه دووووم بیارم و افسرده میشم. حقوقم رو تو قس  و زندگی با شوهرم تقسیم می کنم چون با این اوضاع اقتصادی واقعا سخته

پسرم همه زندگیم

من بخاطر تامین آرزوها و نیاز های خودم و برای اینکه پاداش اينهمه سال درس خوندن رو يه جایی ببینم بالاخره و اینکه برای خودم پول داشته باشم چون پس انداز برای یک زن خیلی ضروری هست 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من زندگی رابه زن ومردنمیبینم مادوتاانسان هستیم که کنارهم زندگی میکنیم ومندوستدارم خودم پیشرفت کنم ازاینکه بشین وببینم بقیه برام چیکاربکنن خوشم نمیاد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين