2777
2789
عنوان

برات متاسفم نی نی یار

317 بازدید | 23 پست

کافیه ی نفر حرف سیاسی بزنهحرف از انتظارات مردم از دولتمردا بزنه زرررررت هی و حاضری اونوقت پسره اومده تاپیک زده توشم پر. عکس پو رن کور تشریف داری نمیبینی ملت گزارش زدن 

کجایی دقیقا؟؟؟سرت کجا گرمه؟؟؟؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار احتمالا استارترش همونه که عکس بد. هم میذاره

لطفا هر. دو رو حذف کنید کاربریشونو

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

واقعاکه من گزارش زدم لااقل عکساروپاک کنید

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

همون روان پریشی ک تو تاپیک دعاعکس گذاشته بود؟؟

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1897910/ازاین-که-مااقایایون-درنظرسنجی-شرکت-میکنیم-ناراضی-ه ...

عکسا رو حذف کرد نی نی یار !!!

درحالی که من میگم جفتشون یکی بودن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))