2777
2789
عنوان

بخشش بعد از خیانت شوهر

21848 بازدید | 110 پست

سلام خانومای عزیز. کسی هست که شوهرش بهش خیانت کرده باشه البته نه خیانت جنسی..و بعدش شما بخشیده باشین..زندگیتون خوبه الان؟؟چطور کنار اومدین با خیانتش؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر توضیح بده لطفا

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
اگه توبه كنه و واقعا سمتش نره ببخش و نديد بگير

بر فرض مثال اگر خانومی خیانت کنه است شوهرش ندید میگیره بار اول رو 

یا میزنه نصفش میکنه

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

طفلی عمم خیانت جنسی و بخشید. 

ولی الان که چند سال از اون جریان میگذره میونشون خیلی خوبه چون شوهرعمم تلافی کاره زشتشو کرد و هرچی عمم بگه همونه و وضع مالیشم خیلی خوب شده هیچی کم نذاشته 

پسرم نفسم عشقم😎😎😎😙😘

عزیزم مردی که خیانت کرد دیگه بخشیدنش سخت میشه دوست من شوهرش بهش خیانت کرده دوباره تکرارکرده زیزبارنمیره به دوستم میگه تو مریضی مردا خیانت میکنن پرومیشن البته بازبستگی داره شاید دیگه تکرارنکنه 

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

بستگی داره تا چه حدی باشه؟بار اولشه؟پشیمونه و حلالیت خواسته؟درکل آدم قابل اعتمادیه؟و.......

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

اگر ما زنا سعی کنیم مستقل و قوی باشیم و مقابل این مردا دربیایم و طردشون کنیم دیگه انقدر پرو نمیشن مردا وقتی ببخشی روشون زیاد میشه و دستشون بازتر واسه خیانتای بعدی....دختردایی خودم سال اول زندگیش جدا شد چون پسره لنگ میزد و پیام بازی میکرد با دخترای مختلف الان حداقل با ارامش زندکی میکنه و میدونه کسی یهش خیانت نمیکنه‌.

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇