2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری مرحله اول کرج

4237 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها کسی میدونه هزینه غربالگری مرحله اول چند من فقط دفترچه تامین اجتماعی دارم ، ترجیحا کرج باشه بهتر ولی اگر تهرانم جایی هست که قیمتش پایین باشه میرم تهران فقط جای خوب باشه

پارسال سنوگرافی پورسینا۱۵۰هزار بود

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستانهای دولتی انجام نمیدن؟ برای غربالگری جای خوب برو. میارزه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بیمارستانهای دولتی انجام نمیدن؟ برای غربالگری جای خوب برو. میارزه.

دولتی نمیخوام بزن میترسم سهل انگار باشن ، آخه جایی هزینه غربالگری مرحله اول زده بود ۶۰۰ ترسیدم

هر جا میخوای بری زنگ‌بزن بپرس

الان قیمتا شده به روز 

یه حاهایی رو باید از چند وقت قبل وقت بگیری

من خودم‌قراره برم سونو نیلو که هزینه اش ۱۵۵ هست

و ازمایش هم ازمایشگاه دنا که سر کوچه اش هست ۱۱۸ 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
دولتی نمیخوام بزن میترسم سهل انگار باشن ، آخه جایی هزینه غربالگری مرحله اول زده بود ۶۰۰ ترسیدم

نه این قیمتا نیست. برو همون خدارحمی. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض