2777
2789
عنوان

دلم میخواد گریه کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 36 پست
آره بگو مرسی ❤

یه هندونه رو بزار تو قابلمه آب بریز بزار کامل بپزه نیم ساعت تا یه ساعت جوری که توش حتی تخمه هاش کامل پخته شه وقتی پخت داخل هندونه رو هر چی هست با تخمه هاش بریز تو مخلوط کن کامل له له بشع .خیلی بدمزه است .روزی دو لیوان سه لیوان بیشتر نه اینو بخور هر بارم که میری دستشویی تو یه لگن بی استفاده دستشویی کن که هر بار دفع داری ببینیشون .چند نفر که انجام داده بودن بهم گفتن اینو 

یه هندونه رو بزار تو قابلمه آب بریز بزار کامل بپزه نیم ساعت تا یه ساعت جوری که توش حتی تخمه هاش کامل ...

هندونه پخته نشدش هم خیلی خوبه 

دکتر به من گفت درمانش فقط مایعاته 

چیزی که من نمیخورم هیچوقت 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندونه پخته نشدش هم خیلی خوبه  دکتر به من گفت درمانش فقط مایعاته  چیزی که من نمیخورم هیچ ...

اینو مادرشوهر یکی از دوستام گفت.دوستم 7ماهه حامله بود و دکتر بهش گفته بود فعلا کاری نمیتونیم برات بکنیم باید تحمل کنی .میگفت تمام روشها رو امتحان کردم انگار نه انگار ولی بعد مصرف هندونه پخته تو چند روز همشو دفع کردم .انشالله مشکل تو هم حل شه عزیزم 

بگو من گوش میدم 😢

ماجرای من از اوناییه که هی تاپیک میزنن و طرفو قضاوت میکنن😁میترسم😁

فقط خواستم بدونی درکت میکنم و میفهممت عزیزم❤

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔
ماجرای من از اوناییه که هی تاپیک میزنن و طرفو قضاوت میکنن😁میترسم😁 فقط خواستم بدونی درکت میکنم و م ...

آره منم قضاوت زیاد دیدم 😬😢 ممنونم که درک میکنی 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم