2777
2789
عنوان

صبحانه خیلی خوشمزه و متنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 16589 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون پنیر با گردو

گوجه و خیار

کره و عسل

لوبیا داغ

عدسی

تخم مرغ عسلی یا نیمرو

شیر و خرما

اگه تونستی شیر موز

املت گوجه و قارچ و فلفل دلمه ای با تخم مرغ

تنوع زیاده 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

ناهار و شام هم مهمه عزیزم ولی برای اونها کااامل برنامه ریزی کردم که چی بپزم و چطور سرو کنم

برای صبحانه مونده بودم

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

سلام

شکلات صبحانه 1:ارده 6 ق.عسل 1 ق .پودر فندق خام ا ق

شکلات صبحانه2:ارده 6 ق.عسل1ق .پودر کاکائو خالص.ا ق چایخوری سر صاف.پودر پسته خام 1 ق مرباخوری

شکلات صبحانه3:ارده 6ق.عسل1ق.پودر نارگیل 1 ق مرباخوری.پودر گردو 1 ق مرباخوری.هل ساییده نصف ق چایخوری

شیر بادام:مغز بادام 50 گرم .عسل 3 ق.آب سرد 4 لیوان(طرز تهیه: ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یک جوش خوردن،ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.
پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.
نکته: افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.
خواص: این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.
الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.
برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است
باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.
برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.)

شیر فندق:مغز فندق خام 50 گرم.عسل 3 قاشق.آب سرد 4 لیوان.مانند شیر بادام درست میشود

شیر گردو و شیر پسته و شیر تخمه کدو و شیر تخمه آفتاب گردان.شیر تخمه هندوانه.شیر چهار مغز(بادام پسته.گردو و فندق):همه این شیرها مانند شیر بادام درست میشود

گناه یعنی خداحافظ مهدی