2777
2789
عنوان

حسودی به دخترای اطرافم

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 39 پست

من يه دوستي دارم، تيپش و قيافش معموليه. از بس اينارو تو گوشم گفته كه دخترا بيرون چه خوشگلن، چقدر به خودشون ميرسن

منم يه مدتي خيلي توجهم جلب اين قضيه شده بود

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من همیشه یه فلسفه ای دارم. اگر شوهرم چشمش دنبال کس دیگه ای باشه مشکلی ندارم چون میفهمم اون لیاق ...

نمیدونم چرا اینجوری شدم.....

دوران مجردی ام همه خواستگارایی که داشتم ظاهرم رو میپسندیدن....

ولی از وقتی ازدواج کردم تازه حس میکنم چقدر  اعتماد به نفسم پایینه....

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  

منم نامزدم همیشه ازم تعریف میکنه میگه خوشگل ترین دختر دنیایی میگم نه خوشگل نیستم تو دوسم داری فکر میکنی خوشگلم😁 همیشه خودمو تخریب میکنم اعتماد به نفس ندارم😳

(تیکر روز عقدمه)میگما رسیدن چه طعمی داره؟ 
من يه دوستي دارم، تيپش و قيافش معموليه. از بس اينارو تو گوشم گفته كه دخترا بيرون چه خوشگلن، چقد ...

دقیقا.امان از این دوستای این مدلی .اگه خدای اعتماد به نفسم باشی با حرفاشون داغونت می کنن😂😁

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

من خودم چادریم پس رو سرم نریزین.بهترین و شیک ترین مانتو رو هم که بخری بازم زیر چادر معلوم نیست ...

شوهرم چادرو خیلی دوست داره خودمم انتخاب کردم از دوران دبیرستان که چادر سر کنم انواع مدلای چادرم دارم عربی و دانشجویی و لبنانی و ....

ولی بازم دخترای دیگه رو که میبینم تو خیابون میبینم اصلا میترسم نزدیکه شوهرم بشن

استارتر زیر چادرت کت شلوار بپوش چون مانتو با چادر خیلی دست و پاگیره و روسری های رنگی کت و شلوارات ...

مرسی عزیزم از راهنماییت حتما 

از شوهرت کمک بگیر  هیچی به اندازه تعریف شوهر تو اینجور موارد به ادم اعتماد به نفس نمیده

یعنی چی؟ یعنی همین حرفا رو بگم بهش؟ اگه بگم که میگه دیوونه ای

شوهرم چادرو خیلی دوست داره خودمم انتخاب کردم از دوران دبیرستان که چادر سر کنم انواع مدلای چادرم دارم ...

والا عزیزم منم که مانتوییم بعضی ها رو میبینم خشکم میزنه.والا تو امریکا و اروپا اینجوری نمیبینی که اینجا میبینی..همه جاشونو به نمایش گذاشتن..

یعنی چی؟ یعنی همین حرفا رو بگم بهش؟ اگه بگم که میگه دیوونه ای

اره حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم 

اگه میگه دیوونه ای و جدی نمیگیره حب غیر مستقیم بهش بگو ازت تعریف کنه 

مثلا متنای روانشناسی در مورد این موضوع براش بفرست

یا وقتی ازت تعریف میکنه خیییییلی زیییاد و اغراق شده ذوق کن بگو وااای چه حس خوبی بهم داد تعریفت و فلان

نه بابا نری چیزی بهش بگی...وقتی بفهمه خودت خودتو قبول نداری میدونی چی میشه

نه جلو شوهرم که فقط از خودم تعریف میکنم اصلا هم حساسیت نشون نمیدم ولی این موضوع خودمو داره اذیت میکنه....

یه راهکاری میخوام که خودم از این فکرا راحت شم