2777
2789
عنوان

حسودی به دخترای اطرافم

1600 بازدید | 39 پست

سلام خانما 

من قیافه معمولی دارم ولی از شوهرم خوشگلترم با حجابم هستم چادری ام شوهرمم خیلی چادر دوست داره در حدی که اگه یه بار چادر سر نکنم متلک میگه با این حال تا یه دختر بی حجاب و با آرایش میبینم حس بدی پیدا میکنم همش احساس میکنم شوهرم ازم سرد میشه بلاخره و زیر چشمی شوهرمو چک میکنم که ببینم نگاه میکنه یا نه خداییش شوهرمم اصلا چشم چرون نیست ولی من دست خودم نیست هر جا با یه دختر خوشگل برخورد میکنیم عصبی میشم  

چیکار کنم که اعتماد به نفسم بالا بره؟

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من همیشه یه فلسفه ای دارم. اگر شوهرم چشمش دنبال کس دیگه ای باشه مشکلی ندارم چون میفهمم اون لیاقت داشتن من رو نداره.همیشه هم بهش میگم این موضوع رو. شما هم رو خودت کار کن تا همچین چیزی رو باور کنی اونوقت دیگه از چیزی به اون صورت ناراحت نمیشی

منم همينطور😕گاهي شوهرمم ميگه و همچين تيپ بزنم غر ميزنه

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
اعتماد بنفستو خیــــــــلی زود درمان کن چون این تازه اوایل اذیت شدنه💖

ااا كجا بودي تو دلم واست تنگيده بود خوشگل 

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️

من خودم چادریم پس رو سرم نریزین.بهترین و شیک ترین مانتو رو هم که بخری بازم زیر چادر معلوم نیست و این اعتماد به نفس آدمو پایین میاره و همش فک می کنی مانتویی ها خوشتیپ ترن.چادر آدمو تو کیپ زدن و ست کردن محدود میکنه.اگه چادر سر کردنت انتخاب خودت بوده که این مسایل باید برات حل شده باشه و مهم نباشه.ولی اگه با میل خودت نیست باید کنارش بزاری.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........