2777
2789
عنوان

قلبم به درد اومد😔😔😔😒

344 بازدید | 22 پست

زنداداشم بچه هاشو ب مامانم نشون نميده 😭😭😭قبلا با مامانم بحث داشتن الان با مامانم قهر هستن ولي اخه بچه ها چ گناهي دارن كه قاطي دعوا ميكنه دارهً از طريق بچه ها انتقام ميگيره خدا ب حال همه ما رحم كنه 😭😭😭😭خيلي دارمً غصه ميخورم فقط خواستم درددل كنم 

عجب  آدمایی  پیدا  میشن 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور بابا دایی من خودش با مامان بزرگم قهر کرده بود نمیومد 

اونم هی به ما میگفت منو ببرین دم درشون از دور ببینمش 

سر زن داییم که با کل فامیل خودش و شوهرش قهر بود 

ببین به مامانت بگو اصلا محل نده 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

خدا ب راه راست هدایت مون کنه

گاهی  وقتا  متوجه  کارهامون نیستیم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ان شاالله اون بحث قديميشون سر بچه دار نشدنشون نبوده باشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

مامانم اصلا باهاش كاري نداره ميگه تو كوچه تا ميبنمش رويه بچه رو برميگردونه من نبينم دختر بزرگش ك دو ساله هست اومد پيش مامانم بعد مامانم ميگه بيسكويت دادم دستش رفت پيش مامانش ميگه اينقد دخترش رو فحش داد خوراكيشو انداخت ميگه بچه قش كرد از بس گريه كرد 😓😓مامانم ميگه ديگه دخترش بياد پيشم كاري ندارم چيزي نميدم دستش ك مامانش روح و روانش رو بهم بزنه اخه بدبختي اينجاست اينا تو يك حياط زندگي ميكنن و فقط واحد ها جداست حالا خونشون هم مال مامانم ايناست😐

ان شاالله اون بحث قديميشون سر بچه دار نشدنشون نبوده باشه    

نه عزيزم سره بچه نبود ما به اين موضوع اصلا كار نداشتيم خودمون هميشه ميبرديم دكتر برادرم هم صعيف بود خودش هم تنبلي تخمدان داشت  

فقط از خدا ميخوام دلمو اروم كنه تروخدا هرچقد هم مشكل دارين بچه ها رو قاطي نكنين احساسشون خيلي پاكه اخه اونا چي ميفهمن از قهرو كينه الان دختر دوساله برادرم خيلي تحت فشاره چونً نميفهمه قهر چيه ميره پيش مامانم و هي مرتب از طرف مادرش دعوا ميشه😓😓كوچيكه هم ك چندماهه هست اصلا نميزاره مامانم ببينه