زنداداشم بچه هاشو ب مامانم نشون نميده 😭😭😭قبلا با مامانم بحث داشتن الان با مامانم قهر هستن ولي اخه بچه ها چ گناهي دارن كه قاطي دعوا ميكنه دارهً از طريق بچه ها انتقام ميگيره خدا ب حال همه ما رحم كنه 😭😭😭😭خيلي دارمً غصه ميخورم فقط خواستم درددل كنم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ان شاالله اون بحث قديميشون سر بچه دار نشدنشون نبوده باشه
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
مامانم اصلا باهاش كاري نداره ميگه تو كوچه تا ميبنمش رويه بچه رو برميگردونه من نبينم دختر بزرگش ك دو ساله هست اومد پيش مامانم بعد مامانم ميگه بيسكويت دادم دستش رفت پيش مامانش ميگه اينقد دخترش رو فحش داد خوراكيشو انداخت ميگه بچه قش كرد از بس گريه كرد 😓😓مامانم ميگه ديگه دخترش بياد پيشم كاري ندارم چيزي نميدم دستش ك مامانش روح و روانش رو بهم بزنه اخه بدبختي اينجاست اينا تو يك حياط زندگي ميكنن و فقط واحد ها جداست حالا خونشون هم مال مامانم ايناست😐
فقط از خدا ميخوام دلمو اروم كنه تروخدا هرچقد هم مشكل دارين بچه ها رو قاطي نكنين احساسشون خيلي پاكه اخه اونا چي ميفهمن از قهرو كينه الان دختر دوساله برادرم خيلي تحت فشاره چونً نميفهمه قهر چيه ميره پيش مامانم و هي مرتب از طرف مادرش دعوا ميشه😓😓كوچيكه هم ك چندماهه هست اصلا نميزاره مامانم ببينه