2777
2789

دوستان کسی همدان سونوی خوب سراغ داره واسه غربال 12هفته میخام برم..میخام که هم کارش خوب باشه هم جنسیتو بگه...همه شهرا یکی هس ک ماهر باشه تو زمینه جنسیت همدان کدوم دکتره؟؟

علب احسان صالح و سفیدابی رو شنیدم کارشون خوبه ولی نمیدونم جنسیت میگن یا نه

..تو بی نهایتی خدای من..هزاران بار شکر که محمد کوچولو بهم دادی..۱/۱۱/۹۷بهترین روزیکه تورو به آغوش کشیدم
سفیدابی خوبه ولی جنسیت نگفت دوسال پیش الانو نمیدونم

اره همه میگن خوبه...پس من کجا برم ک بگه حتما.. اخه طاقتم تموم شده ک بفهمم جنسیت نی نیم چیه

..تو بی نهایتی خدای من..هزاران بار شکر که محمد کوچولو بهم دادی..۱/۱۱/۹۷بهترین روزیکه تورو به آغوش کشیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همه میگن خوبه...پس من کجا برم ک بگه حتما.. اخه طاقتم تموم شده ک بفهمم جنسیت نی نیم چیه

نمیدونم نمیشناسم جایی رو

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
سلام علی احسان صالح میگه خیلیم معروفه که تو ان تی جنسیتو اشتباه نمیکنه. ولی واسه من اشتباه گفت

پس من میرم میش همون صالح...بار اول احتمال داد؟؟

اره واسه ان تی خودش گفت احتمالا دختره. ولی واسه غربالگری گفت پسره

آهااا که اینطور...ایشالا بسلامتی بغلش کنی...دعا کنین منم صاحب پسر فرزند بشم😳😳😳

من سر دخترم هم ان تی و هم آنومای رفتم پیش احسان صالح ..تو ان تی نپرسیدم و چیزی نگفت..تو انومالی گفت که تا اخرشم همون بود‌.سر این بچم تو ان تی گفت به پسر میخوره‌.تو آنومالی همونو تایید کرد.

من سر دخترم هم ان تی و هم آنومای رفتم پیش احسان صالح ..تو ان تی نپرسیدم و چیزی نگفت..تو انومالی گفت ...

چه خوب توی ان تی احتمال داد..خدا کنه واسه منم احتمال بده و همونم بشه...اخه بعضیا بداخلاقن نه تنها نمیگن اگه بپرسی هم دعوات میکنن ک زوده

چه خوب توی ان تی احتمال داد..خدا کنه واسه منم احتمال بده و همونم بشه...اخه بعضیا بداخلاقن نه تنها نم ...

نه دکتر صالح یه دکتر با تجربه و خوبه یه مطب مجهز با دستگاهای پیشرفته و کادر با اخلاق.به نظرم دکتر سفیدابی هم خوبه خیلی با تجربست ولی من فکر میکنم واسه ان تی  و انومالی بری جایی که دستگاهاش به روزه بهتره.مثلا سر دخترم چون عجله داشتم خیلی سال پیش هم نبود چون شیر به شیر باردار شدم ۱۶ هفته رفتم پیش سفیدابی با احتمال۷۰ درصد گفت دختر

نه دکتر صالح یه دکتر با تجربه و خوبه یه مطب مجهز با دستگاهای پیشرفته و کادر با اخلاق.به نظرم دکتر سف ...

خییییلی ممنووون از راهنماییت دوست خوبم..منم میرم همین صالح...فقط دوستم واسم نوبت گرفته فراموش کرده چ ساعتی گفته...زمان کاریشون از صب هست تا بعدازظهر؟

یا فقط بعدازظهر

خییییلی ممنووون از راهنماییت دوست خوبم..منم میرم همین صالح...فقط دوستم واسم نوبت گرفته فراموش کرده چ ...

ساعت سه باید بری واسه نوبت دهی...نوبت کاریشون بعدا ظهراست...اگر وقتا داشته باشن همون روز انجام میدن اگر هم نه دو روز دیگه وقت میدن