دوستان کسی همدان سونوی خوب سراغ داره واسه غربال 12هفته میخام برم..میخام که هم کارش خوب باشه هم جنسیتو بگه...همه شهرا یکی هس ک ماهر باشه تو زمینه جنسیت همدان کدوم دکتره؟؟
علب احسان صالح و سفیدابی رو شنیدم کارشون خوبه ولی نمیدونم جنسیت میگن یا نه
..تو بی نهایتی خدای من..هزاران بار شکر که محمد کوچولو بهم دادی..۱/۱۱/۹۷بهترین روزیکه تورو به آغوش کشیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سر دخترم هم ان تی و هم آنومای رفتم پیش احسان صالح ..تو ان تی نپرسیدم و چیزی نگفت..تو انومالی گفت که تا اخرشم همون بود.سر این بچم تو ان تی گفت به پسر میخوره.تو آنومالی همونو تایید کرد.
چه خوب توی ان تی احتمال داد..خدا کنه واسه منم احتمال بده و همونم بشه...اخه بعضیا بداخلاقن نه تنها نم ...
نه دکتر صالح یه دکتر با تجربه و خوبه یه مطب مجهز با دستگاهای پیشرفته و کادر با اخلاق.به نظرم دکتر سفیدابی هم خوبه خیلی با تجربست ولی من فکر میکنم واسه ان تی و انومالی بری جایی که دستگاهاش به روزه بهتره.مثلا سر دخترم چون عجله داشتم خیلی سال پیش هم نبود چون شیر به شیر باردار شدم ۱۶ هفته رفتم پیش سفیدابی با احتمال۷۰ درصد گفت دختر