2777
2789
عنوان

ینی داره تاوان پس میده؟

407 بازدید | 20 پست

بچه ها من یکیو خیلی دوست داشتم و هنوزم دارم منتها توی طول رابطمون خیلی خیلی اذیتم کرد اون اولیل.دلمو بد میشکوند و من شب و روز نداشتم  تنها میشدم حوصله کسیو نداشتم ۶ماه از اوایل رابطمون که کات بودیم من مریض شدم و نمیتونستم بخوابم و همش درد میکشیدم گریه میکردم.من نفرینش نکردم هیچوقت ولی به کارما اعتقاد داشتم این یه سال اخری خوب شده بود عاقل شده بود سعی میکرد خوشحالم کنه دلمو بدست بیاره و خطایی نکرد اما یهو از نظر مالی نابود شد.ورشکست شد ضرر کرد همه چیشو فروخت

از ته دلت ببخشش،براش دعا کن خیلی زیاد،ادم دوست نداره درد و غم کسی رو که دوسش داره ببینه،باهاش باش بزار بدونه تو این شرایط سخت این تو هستی که پیششی

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته دلت ببخشش،براش دعا کن خیلی زیاد،ادم دوست نداره درد و غم کسی رو که دوسش داره ببینه،باهاش باش بز ...

منم خیلی ناراحتم اینجور میبینمش من از ته دلم دوسش دارم. اما حس میکنم جواب اه منه اما من اصلا نفرین نکردم و عذاب وجدان دارم

باهام که درد ودل میکرد میگف خواب ندارم بیداری هم ندارم. حؤصله کسیو ندارم. ادمی که همش تو تفریح بود م ...

داره تاوان حساب و کتاب مالی لشتباهش رو میده....به نظرم اینکه ربطش بدی به شرایطی که قبلا برات درست کرد شاید یه نیاز روانی خودت برای آروم شدنه

منم خیلی ناراحتم اینجور میبینمش من از ته دلم دوسش دارم. اما حس میکنم جواب اه منه اما من اصلا نفرین ن ...

انشا الله که درست میشه شرایط مالیشون،ذکر یا رزاق رو زیاد بگو،الان رو همه ی مردا فشار مالی هست طفلیا خیلی اذیت میشن

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
باهام که درد ودل میکرد میگف خواب ندارم بیداری هم ندارم. حؤصله کسیو ندارم. ادمی که همش تو تفریح بود م ...

ن مردابی پول ک میشن مهربون میشن نیازه ی کم شرایطش بهترشه ازیادش میره ک توکی بودی والانم فکروخیاله ک خواب نداره افسردست ولی اره تاوان بدیاش ب توروپس میده خداروشکرک خودت بودی ودیدی