2777
2789

سلام من الان گفتم برام حنا و پرسیاوشان و رزماری و بابونه و مریم گلی و خرگوشک بیاره واسه ریزش موهام می‌خوام.الان سوالم اینه عطار خیلی تعریف می‌کنه میگه خوبه و اینا .شما چیز دیگه ای میشناسین که نتیجه گرفته باشین شخصا؟تجربه ی خودتونو می‌خوام

.لطفا بگین تا اینجام بگیرم خیلی ریزش داره موهام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين اگه اهلش هستي كه تا دوماه مدام بزني بخر 

راس میگی آره من آدم زود ولش بکنی هستم ولی این تو بمیری از اون تو بمیریا‌ نیس این دفعه پای مو وسطه 😎😂

من از روغن میترسم .میترسم بدتر ریزش بیاره.شما واسه ریزش زدی یا تقویت؟

من موهام ریخت کچل شدم. الان دو هفته ای هست میزنم. خیلی جواب داده بهم 

البته روغن رشد میاره و حنا و اینا تقوبت میکنه. .من حنا و مخلفاتش هم استفاده میکنم

سلام دخترم اگه موهات روشنه روناس و قهوه قرمز می کنه ...اگه نه استفاده کن ...فقط سدر و  مورت یادت نره ...هر چی می گیری با کره و زرده تخم مرغ قاطی کن بریز سرت

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
من موهام ریخت کچل شدم. الان دو هفته ای هست میزنم. خیلی جواب داده بهم  البته روغن رشد میاره و ح ...

چقدر میزنی؟مقدارش و اینکه چقدر بمونه؟اخه من ببار روغن زیتون زدم دسته دسته ریخت ب غلط کردن افتادم 

سلام دخترم اگه موهات روشنه روناس و قهوه قرمز می کنه ...اگه نه استفاده کن ...فقط سدر و  مورت یاد ...

نه موهام خیلی مشکی و رنگش دیگه برام مهم نیستفقط مو بمونه برام.اره خوب شد گفتین سدر و مورد کلا یادم رفت.مرسی از نظرتون 😘🌷