2777
2789
عنوان

چند وقت دیگه سالگرد عقدمونه

269 بازدید | 25 پست

به نظر شما من کاری کنم یا مث همیشه همسرم سوپرایزم کنه. من زیاد حوصله لوس بازی و تزیین خونه ندارم فقط یه بار شام رفتیم بیرون مهمون من بقیش دیگه همش شوهرم کاری میکرد. 

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.

خاطره خوشی از سالگرد عقد ندارم😑

ولی کیک بپز

خودش سورپرایزه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخواب

ب قول سروش رضایی: قشنگترین راه حل😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

هرکاری که فکرمیکنی باعث خوشحالی خودت وهمسرت میشه انجام بده 

نیازبه جشن وهزینه زیادنیست حتی یاداوری اون روزبایه جمله عاشقانه ویه شاخه گل میتونه یه احساس پایداری به وجودبیاره که ارزشمنده

برای سلامتی دخترم دعاکنید
هرکاری که فکرمیکنی باعث خوشحالی خودت وهمسرت میشه انجام بده  نیازبه جشن وهزینه زیادنیست حتی یاد ...

من شاخه ماخه حالیم نیست همش منتظر چیز خوبم. فقط میگم زشته همش شوهرم ببره منو بیرون یا کادو بگیره من هیچ کاری نمیکنم برعکسه من خوشم نمیاد لوس بازی میدونم این کارارو اما اون اینجوری نیست.

خاطره خوشی از سالگرد عقد ندارم😑 ولی کیک بپز خودش سورپرایزه

من حوصله ندارم شاید اماده گرفتم. بیرونم حال ندارم برم باید اینترنتی بگیرم 😅

من شاخه ماخه حالیم نیست همش منتظر چیز خوبم. فقط میگم زشته همش شوهرم ببره منو بیرون یا کادو بگیره من ...

اینی که درنظرشمالوس بازیه درواقعیت ابرازعشق ومحبت هست که باید بین زن وشوهروجودداشته باشه 

سعی کن به خواسته های معقول همسرت توجه کنی که رابطه تون همیشه عاشقانه باقی بمونه

برای سلامتی دخترم دعاکنید
خب عزیزم توهم سوپرایز کن.ماکه چندماهه عقد کردیم هرماه ماهگرد میگیریم😅😉

مام میگیریم هرماه. هم ماهگرد عقدمون هم ماهگرد تولد بچه. اما بازم همش همسرم من کاری نمیکنم خخخخ کلا من عاشق اینم که بشینم فقط تماشا کنم

ببخشید شما حوصله ی چیو دارین پس جسارتا؟😁

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏