2777
2789
عنوان

چند وقت دیگه سالگرد عقدمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست
اینی که درنظرشمالوس بازیه درواقعیت ابرازعشق ومحبت هست که باید بین زن وشوهروجودداشته باشه  سعی ...

اره والا منم یکم لوس بازی در بیارم بد نیست بیچاره چقد منو ببره بیرون کادو بده خدایی کم نمیذاره برام منم یکم به خودم زحمت بدم بد نیست.

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام میگیریم هرماه. هم ماهگرد عقدمون هم ماهگرد تولد بچه. اما بازم همش همسرم من کاری نمیکنم خخخخ کلا م ...

ماهگرد تولد بچه؟؟؟مگه عقدنیستی

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

فک کردم میگی سالگرد عقدمونه یه وقت عقدی

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
ببخشید شما حوصله ی چیو دارین پس جسارتا؟😁

خخخ نمیدونم. میگم گناه داره شوهرم منم یه کاری کنم براش. خدایی تولداشم کاری نمیکنم بازم همش خودش شام میبره بیرون منو جشن میگیره خخخ برعکسه بخدا گناه داره یه لحظه دلم سوخت بمیرم براش 🤗

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
نه نی نی دارم.

زنده باشه سالگردعقدتونم پیشاپیش مبارک