2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک و قیمتشو میگی عزیزم؟

🤔🤔ای واای خدا! هرچی فکر می کنم یادم نمیاد اسمشو. برم خونه ببینم ریپلای می کنمت. زیر ۲۰ تومن بود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دقیقا چون پوستشون لطیفه حتی بیشتر از بزرگسال ها مهمه که ضد آفتاب داشته باشن. چون اشعه های یو وی ای و ...

میدونم ولی پوست عادت میکنه..‌.مگه ما از بچگی برامون ضدافتاب زدن؟ چی شدیم مگه؟ من یه دکتر پوستی رو میشناسم که حتی به بزرگا هم میگه ضد افتاب نزنین با هیچ کرمی موافق نیس میگه فقط تو خونه ماسک میوه بزنید خوب بخوابید و آب زیاد بنوشید 

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
میدونم ولی پوست عادت میکنه..‌.مگه ما از بچگی برامون ضدافتاب زدن؟ چی شدیم مگه؟ من یه دکتر پوستی رو می ...

بله به هر حال آدم هزینه فایده می کنه. مضرات آفتاب از جمله رابطه ی مستقیمش با سرطان پوست اثبات شده٬ من شخصا ترجیخ میدم طبق توصیه های رسمی سازمان های معتبر بهداشت عمل کنم و نه نظر شخصی یک نفر٬ حتی اگر اون یک نفر پزشک باشه. در مقابل یک پزشک مخالف هم میلیون ها پزشک موافق وجود دارن.

ما هم از بچه گی برامون می زدن٬ تاثیرش تو بزرگسالی برای من واضحه: پوست بدون لک و بدون ایراد. البته از اون مهمتر جلوگیری از سرطانه. از نظر من فوایدش از ضرر احتمالی (عادت کردن پوست؟) خیلی بیشتره. معیارها متفاوته به هر حال......

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

من ۲۰ سالمه ضد افتاب نمیزنم😒😒😒😒😒خیلی بدم خییییلی.چی بزنم؟؟؟چه مارکی خوبه براقم نباشه.کبودم نکنه کلا چون من کرم به پوستم نمیزنم قیمتشم مناسب باشه

دیر اومدی نخواه زود برو    
بله به هر حال آدم هزینه فایده می کنه. مضرات آفتاب از جمله رابطه ی مستقیمش با سرطان پوست اثبات شده٬ م ...

میشه بگید چه ضد افوابی بگیرم که مات باشه برق نزنه.چون من سبزم میرنم کبود میشم.کرم پودرم نمیزنم که بپوشونه.بعد اینکه قیمتشم مناسب باشه لطفا😁

دیر اومدی نخواه زود برو    
بله به هر حال آدم هزینه فایده می کنه. مضرات آفتاب از جمله رابطه ی مستقیمش با سرطان پوست اثبات شده٬ م ...

شما دهه چند هستین که اون موقع ضد افتاب کودکان براتون میزدن!!! همه اینا رو که عرض کردین خودم از برم و ضد افتاب هم مارکای خوب برای خودم استفاده میکنم و سعی میکنم زیر افتاب نرم چه برسه به اینکه بچه خودمو ببرم زیر افتاب! من خیلیا رو میشناسم بخاطر گرما و افتاب بچه رو بیرون نمیبرن میذارن دم غروب یا شب برای تفریحشون منم صد در صد اینکارو میکنم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود