2777
2789
عنوان

قالیشویی پروانه مزخرفههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 39 پست
عزیزم نمیدونم جریان فرشتون چی بوده  اما من ۱۷تخته فرش مال ویلا و خونرو دادم قالیشویی پروانه حد ...

نمیدونم ولی منو خیلی اذیت کردن منم هرچی مدیریت میگرفتم میگفت خانم پرسنل من اوردن فرش شمارو تو راهن ۵ به بعدم که جواب نمیدادن خلاصه‌ بار اول و آخرم بود دادم بهش و اصلا راضی نبودم چون فرش یکساله عروس اونقد کثیف نبود که بخوان اینهمه تایم طولش بدن من چون اثاث کشی کرده بودم خواستم‌ همه چیمو شستم اونم شسته باشم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

س من فرشای خونمو که دستبافت چله ابریشم تبریز و ماشینی ابریشمی بود رو دادم به قالیشویی پروانه هم شستن ...

شانس شما بوده من که خیلی خیلی ناراضی بودم از این سایتم انتخابش کردم ولی پشیمون شدم کلی حرص خوردم

امسال فرش و مبل و صندلی نهار خوریامو دادم جای دیگه اومد تو خونه تمیز کرد و رفت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم من چند ساله مشتریشونم فرشت و سالم تحویل گرفتی شستشو خوب بوده فقط دیر تحویل دادن یا پرسنل بد رف ...

هرچی شما بگین بازم من نظرم همونه شمارو راضی نگهداشتن و منو ناراضی 

شما مشتری ثابتشون هستین و من اسمشم بشنوم حالم بهم میخوره

ایشالله برای بقیه خوب باشن

منم موافقم منم گول همین تبلیغات خوردم واقعا قالیشویی پروانه دزد کلاهبرداره حواستون باشه فرش ندین بهش ...

شانس من و شما بوده یا که بقیه مشتری وی ای پی اینا بودن 

شایدم فک . فامیل در هر صورت من کلاهمم اونورا بیفته نمیرم بردارم 

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره من شعبه غرب ...

مرسی از پیشنهادت منم با قالیشویی زعفرانیه 👉 تماس گرفتم و قالیچه های ابریشمی و ماشینی خودمو دادم واسه شستشو کاروشون خیلی خوبه ، فرشام خیلی عالی شده و نه رنگ داده و نه اسیبی دیده
سرعت پاسخ دهیشون بالاس چون بعد از اینکه تماس گرفتم کمتر از نیم ساعت سرویسشون رسید، مساله مهمتر اینکه کیفیت شوستشوی بالایی هم داشت شماره هاشونم میزارم 🙏👌👍😊
22174882
88370863
77901786