2777
2789
عنوان

تقویت بدن بعد از سقط...

| مشاهده متن کامل بحث + 40534 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه دعوام نکن🙂 مرسی انجام میدم 👍

عزیزم برو از عطاری قرص کمر بگیر ...دوتا بگیر نر و ماده بگی میدونن چیه بهت میدن بعد بیا رو اجاق گاز یا پیکنیک بسوزون بعد که پوستش میسوزه مغزش پیدا میشه اون مغزا رو در بیار اسیاب کن با ارد نخود قاطی کن و زردچوبه

بعد تخم مرغ محلی هم بگیر زرده ش رو جدا کن بگو مامانت یا همسرت شب که خواستی بخوابی زرده رو بندازن روی کمرت بعد اون مخلوط ارد نخود و قرص کمر رو بریزن روش و یه کم پخشش کنند قشنگ میچسبه به کمرت بعد یه پلاستیک بکشن روش و با یه شال بدرد نخورد کمرت رو ببند فرداش که از خواب پاشدی برو حمام بشور خودت رو حتمااا انجام بده منم سقط داشتم خیلی کمرم درد میگرفت مامانم برام انجام داد دوبار خوب شدم 

خدایا کنجدم نگه دار برام

واین که صبح ناشتا زرده تخم مرغ محلی رو بریز تو شیر در حال جوش و سریع هم بزن و یه کم هم عسل بهش اضافه کن یه کم چندش هست ولی خییلی خوبه برا سفت کردن کمر هفته ای یک بار دوبار انجام بده..تو نت بزنی دستور دقیقش میاد معجون شیر زرده

خدایا کنجدم نگه دار برام
واین که صبح ناشتا زرده تخم مرغ محلی رو بریز تو شیر در حال جوش و سریع هم بزن و یه کم هم عسل بهش اضافه ...

سلام

واقعا ناراحت شدم برات عزیزم

خدا بعت صبر بده

فقط برو دکتر تهران

تو شهرستان وقتو و پولتو هدر نده

سلام واقعا ناراحت شدم برات عزیزم خدا بعت صبر بده فقط برو دکتر تهران تو شهرستان وقتو و پولتو هدر ...

مرسی عزیزم اتفاقا دکترم یه روز تو هفته میاد تهران خیلی معروفه از همه شهرا میان پیشش.

خدایا کنجدم نگه دار برام
خب شما یک بار سقط داشتی. شاید بدون دلیل باشه و تکرار نشه مثل استارتر من خودم سقط مکررم مثل ایشون

جدی متاسفم ان شاا بارداری بعدیتون بی خطر باشه نمیدونم والا من خیلی میترسم دوباره تکرار بشه...😞

خدایا کنجدم نگه دار برام
جدی متاسفم ان شاا بارداری بعدیتون بی خطر باشه نمیدونم والا من خیلی میترسم دوباره تکرار بشه...😞

متشکرم عزیزم. انشالله برای شما هم تکرار نشه

من اگه جای شما بودم ازمایشات رو میدادم. اون موقع به منم گفتن یه بار طبیعیه. البته من سنم بالاست 

متشکرم عزیزم. انشالله برای شما هم تکرار نشه  من اگه جای شما بودم ازمایشات رو میدادم. اون موقع ...

نمیدونم بخدا دکترم هیچی نگفت هزینه ازمایش ها چه قدر میشه ؟ از شما دلیلش معلوم شد؟

خدایا کنجدم نگه دار برام
نمیدونم بخدا دکترم هیچی نگفت هزینه ازمایش ها چه قدر میشه ؟ از شما دلیلش معلوم شد؟

دکتر زنان این ازمایشاتو نمیدن معمولا. تخصصیه. 

برای من که رفتم انتقال خون تهران 126 تومن. یه آزمایشم 371 تو بیمارستان بقیه الله

اگه امکان رفتن به تهران رو داری هزینه زیادی نداره