سلام دوستان من الان یکی دو هفته ای هست درد کمر و پهلو دارم به صورت خفیف الان پنج روز به زمان پریودم مونده از هشت روز مونده به پریودم بی بی چک هام مثبت میشن درد تو پهلو و کمر و بعضی اوقات زیر شکم و تیر تو تخمدان راست دارم هنوز پریودم عقب نیوفتاده که بخوام برم دکتر و آزمایش میخواستم ببینم این دردا رو کسی تجربه داشته آخه فکرم همش مشغوله نمیدونم چطورمه قبلا هم سابقه این دردا رو نداشتم یکسال و نیمه تو اقدامم این ماهی که این دردا رو داشتم قبل از موعد پری تست دادم هر چهار تا مثبت شده ولی هنوزم میترسم حامله نباشم این درد پهلو و کمر هم نگرانم کرده.
آخه خیلی مونده به موعد پریودم25 ماه قبل شدم چند روز جلو میندازم بشه 20 الان بی بی نشون میده
من خودم هشت روز به پریودم مثبت شد بستگی داره کی لقاح صورت گرفته باشه ببین از زمان نزدیکیت چند روز میگذره اگر ده روزی میشه نشون میده بی بی چک اگه قرص اورژانسی خورده باشی که امکان حامله بودنت کمه ولی بازم همه چی ممکنه
امروز آزمایش دادم مثبت بود خدایا پس این نشونه ها و درد پهلو و کمر مال همین کوچولو بود خدایا شکررررت
منم درد پهلو و معده و یکم شکمم درد میکنه و سینه هام.بی بی چکم هم چهار بار مثبت شد.آز دادم هنوز جوابش نیومده فردا باید برم بگیرم دعا کنید منم حامله باشم