2777
2789
من سه کیلو و ۹۰۰ پسرم دنیا آوردم با قد59 آنقدر جاش تنگ شده بود که قلبش داشت میموند و اورژانسی شدم

هزار ماشاالله...

براش اسفند دود کن چشم نخوره😍

ماشاالله قدشم عالی بوده.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر ارثیه فکر کنم..بعدشم بچه باید سالم باشه فکر نکنم وزن زیاد هم خوب باشه خیلی بخصوص که مستعد چاقی تو سنهای بالاتر میشن

تو ماه اول بعد از تولد هم بچه اگه خوب تغذیه بشه کلی وزن میگیره

ب قیمت اینکه بچت دیابت بگیره؟؟؟؟ وزن بالای چهار هم مثل وزن زیر دوونیم نرمال نیست

من سالمم همسرم هم همین وزن رو داشته سالم هست البته تعذیشون سالم بوده ن اینکه ناسالم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

من خودم خیلی لاغر و کوچیک بودم.وزنم یادم نیس چن بودم دقیقا ولی مامانم میگفت از بس بابام میگفته این چه ریزه و فلان مامانم میترسیده گریه میکرده فک میکردن من مشکل دارم😄

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
فکرنکنم به خوردن ربط داشته باشه😐خواهرودوتاجاریای من تغذیشونم عالی بودخیلی هم میخوردن امابچه هاشون ب ...

آره منم نظرم همینه 

فک کنم تغذیه ی درست خیلی تاثیر داره نه زیاد خوردن 

دوس دالم   

مامانم میگفت وقتی به دنیا اومدی 4800 بودی . عکسامو میبینم کیف میکنم 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........