2777
2789
عنوان

بیاین لطفا🙍🙍🙍

97 بازدید | 16 پست

من ب خاطر ی سری مشکلات وقسط و بی پول ی سری از وسایل ک استفاده نمیشن فروختم چون خیلی ب پول نیاز داشتم عید شوهرم برام لباس هندی خرید ۱۴۰۰هنوز استفاده نکردم میخام بفروشم بنظرتون چکار کنم چون هدیه ها شوهرمه میترسم ناراحت بشه هنوز خبر نداره من بعضی ها رو فروختم 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چزوری خبر نداره نمیبینه که نیستن باهاش مشورت کن چدا میخوای ازپیش خود اینکارو کنی

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
مگه پولشو خرج زندگیتون نکردی؟؟؟؟

چرا من چیزی از شوهرم قایم نمیکنم برا همینه موندم چکار کنم 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
خب چزوری خبر نداره نمیبینه که نیستن باهاش مشورت کن چدا میخوای ازپیش خود اینکارو کنی

اگ بگم نمیذاره خیلی ب پول نیاز داریم 

عشقم این سوال برام پیش اومد

اگر بی پولی و مشکلات اقتصادی اونقدر داشتین که مجبور ب فروش وسایلت شدی، چطور همسر گلت برات یه لباس خرید یک میلیون و چهارصد هزار تومن؟

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
استفاده نمیشه خب 

سعی کن طوری هدایتش کنی که هدیه هاتو با هماهنگی خودت بخره که مورد نیازت باشه   

عشقم این سوال برام پیش اومد اگر بی پولی و مشکلات اقتصادی اونقدر داشتین که مجبور ب فروش وسایلت شدی، ...

عید برام خریده این ماه بیکار شده کلی قسط و قرض مونده رو دستمون مجبورم بفروشم 

سعی کن طوری هدایتش کنی که هدیه هاتو با هماهنگی خودت بخره که مورد نیازت باشه    

لباس خیلی دوسدارم هنوز نپوشیدم الان تو این موقعیته مجبورم دیگ

اگ بگم نمیذاره خیلی ب پول نیاز داریم 

اهان گلم ببین تو دیگه اخلاق شوهرتوبهترمیدونی تاما اگه ادمیه که ناراحت نمیشه یا منطقیه که بهش بگی به این دلیل این کارو کردم بفروش ولی اگه میدونی ناراحت میشه پس اینکارو نکن بهش بی احترامی میشه

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
عید برام خریده این ماه بیکار شده کلی قسط و قرض مونده رو دستمون مجبورم بفروشم 

اگر مجبوری بفروش ولی بهتره بهش یه امادگی ذهنی بدی

مثلا بگو ی سری وسایل که مورد نیاز و ضروری نیستن رو میفروشم که کمک خرج شما باشه عزیزممممم

اینطوری بعدا متوجه بشه چی فروختی یه منتم سرش میزاری که هدایایی بود که خودت خریدی ولی مجبور شدم ازشون دل بکنم

اهان گلم ببین تو دیگه اخلاق شوهرتوبهترمیدونی تاما اگه ادمیه که ناراحت نمیشه یا منطقیه که بهش بگی به ...

یعنی باهاش حرف بزنم اگ قبول نکرد چکار کنم