2777
2789
عنوان

بچه چموش رو کسی میشناسه؟

164 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها جونم خوبین؟؟

من قبلا که خواننده خاموش بودم یه کاربر بود به اسم بچه چموش باشوهرش خیلی مشکل داشتن بهش کم محلی میکرد خلاصه دقیق یادم نیست ولی همش به فکرشم.انگار دیگه اینجا نیست..

کسی ازش خبر داره؟

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

منم مدنیه بفکرشم،اما بهتر شد اوضاعشون

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچموش؟آره هست.فکرکنم ماه پیش بود یا کمتر که دیدمش تاپیک زده بود.

آره همین بچموش😁واقعا هستش؟خیلی دوس دارم بدونم اوضاش چطوره.اون زمان که خواننده خاموش بودم خیلی حس خوبی داشتم بهش البته خیلی غصه دارش بودم

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
آره همین بچموش😁واقعا هستش؟خیلی دوس دارم بدونم اوضاش چطوره.اون زمان که خواننده خاموش بودم خیلی حس خو ...

آره اتفاقا منم به فکرش بودم یهو دیدم تاپیک زده.آره منم خیلی دلم میخواد بدونم چیکار کرد چی شد.شما و دوستان میگین اوضاعش بهترشده خداروشکر.انشاالله که همیشه خوش,و سلامت باشه.

آره.کاش ببینه تاپیکمو  

آخرین تاپیکش هفت خرداد بوده.میتونی آخرین تاپیکش هم پیام بذاری اعلان بره براش ببینه.همین لینک تاپیکتو بذاری.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1812041/با-همسایه-مزاحم-چیکار-کنم-شرایط-عوض-کردن-خونه-ندارم