2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اپیدورال نکن. من انجام دادم البته چون دردام خیلی غیر قابل تحمل شده بود برام زدن. ولی تهش هم ...

کمر درد داری الان؟

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
واااای.چرا  اخرش رفتی سزارین؟

چون پیشرفت نکردم. 

از ۱۰ صبح با امپول فشار دردام شروع شد. ساعت ۴ ب حدی جییییغ میکشیدم ک برام اپیدورال زدن.۵ فینگر بودم.

تا ساعت ۷ فقط افتاده بودم رو تخت و لرز بهم دست میداد. تا ۷ فینگر دیگه بیشتر نشدم. تهش هم ساعت ۸ سزارینم کردن.

واقعا لعنت ب اونی که اپیدورال بهم زد. از کمر درد کارهای عادیمو هم نمیتونم انجام بدم.

🍃
واااای.چرا  اخرش رفتی سزارین؟

ربطی به اپبدوذال نداذه

خیلی ها بعد طبیعی مجبور میشن برن سزارین

اپیدورال یک ساعت زمان زایملن رو بیشتر میکنه

که با زور زدن های خوب میتونی جبرانش کنی

کمردرد هم بیستر مال اسپاینال هست که تو سزارین استفاده میشه

اپیدورال کمردرد نادره

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

اپیدورال رو وقتی داری از درد. جیغ میزنی و به زمین و زمان فحش میدین نبابد استفاده کرد

از قبل برنامه ریزی. کنید

هماهنگ کتبد

متخصق بیهوشی وارد، میاد تو ۴  سانت میزنه

و ادامه مسیر زایمان

بعد. از. تزریق یک ساعت فکر. میکنم نباید. تحرک داشته باشبد تا عوارض نده

همه اینها برنامه ریزی از قبل میخواد

با متخصق بیهوشی و نه زنان و ماما مشورت کتید قبلس

خیلی ناراحت شدم اولین باره اینجوری شو دیدم .هرکی اپیدورال کرده بود راضی بود میگفتن ک درد نداشتیم

دقیقا همبنطوری 

به شایعات نگاه نکن

گاهی موقع زدن اپیدورال مریض رعایت نمیکنه 

یا گاهی مثلا کمردرد از عوارض خود زایمان سختشه میگه به خاطر اپیدوراله