بچه ها این اتفاق برای چندین روز پیشه..یادم که میوفته دلم میگیره..خواهش میکنم آرومم کنید..بزارین جریانو از اول بگم براتون..رفتیم برای خرید سرویس..یه طلای کارکرده گرفتیم..که نصف پولشو با فروش انگشتری که قبلا گرفته بودن برام و سکه های یاد بود عقد..و یدونه تمام سکه که بابام داده بود به شوهرم..خلاصه گرفتیم یچیز نازک..منم دلم گرفته بود از این جور سرویس گرفتنشون خلاصه دعوامون شد ..یکی اون گفت..یکی من..و اخرش با گریه گفت نمیخامت بیا جدا بشیم..منم هنگ کردم گریم گرفت..باورم نمیشد همچین حرفی بزنه..خلاصه به هزارسختی راضیش کردم از این حرفش کوتاه بیاد..بچه ها من دوسش دارم😢😢😢خلاصه کلی اون روز التماسشو کردم..الانم اشتی هستیم..ولی بچه ها اون روز و اون حرفاش یادم نمیره..بنظرتون حرف دلش بود یا تهدیدم میکرد..
چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظره من نبایدالتماسش میکردی صددرصدحرفه دلش نبوده فقط میخاسته توروبترسونه ولی توام بایدمیگفتی باشه جدابشیم اونوقت اون میومد سمتتوالتماست میکرد.حالاازاین به بعداون ازت نقطه ظعف گرفته هرچی شدمیخادبگه بیاجدابشیم ولی توام کم نیار
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥