2777
2789
عنوان

40 روزگی دخترکم

1248 بازدید | 29 پست

مامانای با تجربه بیایین بگین پیشنهادتون چیه ما رسم داریم برای 40 روزگی نی نی هامون تو فامیل جشن میگیریم ولی هیچ ایده ایی هنوز ندارم و نمیدونم چه غذاهایی بذارم و شوهرم میگه یه خانم رو بگم بیاد برای پذیرایی که کمتر خسته بشیم من و دو تا مامان بزرگا به نظرتون چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه عزیزم برای شام

به نظرم زرشک پلو با مرغ،سوپ و سالاد خوبه.البته شوهرتم راست میگه یکی رو بیارین که کمکتون کنه.

خدا دختر گلتم حفظ کنه

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

خب ما برای جاریم مهمونی شام دادیم غذا رو پایین پختن سالاد و مخلفاتشم ما اماده کردیم شیرینی و چای ی عکاس خانم ک البته فامیله اومد همه با نی نی عکس گرفتن

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

به نظرم زرشک پلو با مرغ،سوپ و سالاد خوبه.البته شوهرتم راست میگه یکی رو بیارین که کمکتون کنه. خدا دخ ...

خودمم میخواستم زرشک پلو بذارم با آش مخصوص شهر مامانم اینا و سالاد و دسر ولی مادر شوهرم گفت یه مدل غذا میخوای بذاری کلا نذار آبرومون میره
چون 40 تا مهمون دارم دارم فکر میکنم بیارم کمک یا نه ولی نمیدونم از کجا بگم نیرو بیاد کسی رو نمیشناسم

خب ما برای جاریم مهمونی شام دادیم غذا رو پایین پختن سالاد و مخلفاتشم ما اماده کردیم شیرینی و چای ی ع ...

برای عکس و شیرینی و میوه خیالم راحته مامانم میوه ها رو تزیین میکنه و هم خورد شده هم میوه درسته میچینه رو میز عکاس همه که عکاس عروسی خودمون رو هماهنگ کردیم باهاش کار عکس کودک و عروسیه ولی برای شام استرس دارم و من جاریم هنوز نرفته سر خونه زندگیش و خیلی کوچولو عه واقعا موندم 

خودمم میخواستم زرشک پلو بذارم با آش مخصوص شهر مامانم اینا و سالاد و دسر ولی مادر شوهرم گفت یه مدل غذ ...

خوب واسه 40 نفر دو نوع غذا درست کردن سخته.ولی اگه خیلی حساسین یه خورشتم درست کن مثلا قورمه سبزی 

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

من برای مهمونیم فقط سوپ شیر رو تو خونه آماده کردم ، از بیرون کباب گرفتیم با ماست و نوشابه و دوغ و زیتون، خیلی سخت میشه اگه بخوایین خودتون تو خونه غذا درست کنین، بعد چون میوه و کیک هم هست مطمئن باشین کلی غذا اضافه میمونه و نمیدونین چیکارش کنین، قدم نورسیده مبارک

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
شب شیش شنیده بودم شب چهل دیگه چیه چ ولخرجی های الکی😩

ما شب شیش نداریم چون نی نی از بیمارستان که مرخص میشه دیگه کسی نمیاد دیدنش تا 40 روزگیش که همه رو دعوت کنیم برای این نمیان دیدن نی نی و مامانش چون هر دو هم کمتر خسته شن هم اینکه یکم بچه جون بگیره