2777
2789

من این ماه استفاده کردم ن عوارضی داشت واسم ن چیزی الانم پریودشدم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوارض دوقلو زایی هست..😍😍😍😍😍😍

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

منكه در سال دوسه باري دست يه دامن اين قرص ميشم واسه پريودي با تجويز پزشك البته

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
شمام هم ۱۰شب ،شبی دو قرص خوردین؟

من از وقتی اقدام به بارداری کردم پریودیم خیلی بی نظم شده قبلا اینطوری نبودم بی نظمی داشتم دوره ی قبل ۴۲روز دوره ام بود الان تو ۳۷ روزه ام 

من دو سال پیش  سه ماه استفاده کردم تا وقتی استفاده میکردم پریود میشدم اما بعدش که مصرف نکردم دوباره پریودیام نامنظم شد

الانم نامنظمه!

سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم  
من دو سال پیش  سه ماه استفاده کردم تا وقتی استفاده میکردم پریود میشدم اما بعدش که مصرف نکردم دو ...

میگن مصرف زیاد باعث میشه دیواره رحم ضخیم بشه و باعث ناباروری دائمی میشه

میگن مصرف زیاد باعث میشه دیواره رحم ضخیم بشه و باعث ناباروری دائمی میشه

اره من خونواده شوهرم که مخالف صد در صد این قرصان میگن داذوگیاهی مصرف کن

سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم